07.07.2013, 14:51 | Af: Administrator

Sundhedssektoren: God fremgang hos spillerne

Nicklas Falkesgaard Pedersen, der til dagligt er en del af sundhedssektoren i FC Midtjylland, fortæller om god fremgang hos alle, der er ude med længerevarende problematikker.

- Som vi ser det, så er der god fremgang hos alle, der er ude med længerevarende problematikker. Hvis alt går vel, så regner vi med at både André Rømer og Eyjolfur Hedinsson tager det næste step i slutninger af næste uge. Dette betyder, at de begynder at træne med vores fysiske træner for derefter at begynde at træne med på normal dosis.

Rilwan Hassan blev tidligere på sommeren meldt ude i minimum seks måneder, hvilket Nicklas Falkesgaard Pedersen dog ikke vil sætte præcise.

- I forhold til Rilwan Hassans skadestype, så er udgangspunktet, at der kan gå op til seks måneder. Dog er der fornuftig fremgang uge for uge og derfor kan det også sagtens være, at Rilwan Hassan kommer til at spille i løbet af efteråret. Vi kan ikke komme med en konkret slutdato for Rilwan Hassans skade, og derfor vil vi også hellere komme med en vag udmelding, så vi er på den helt sikre side, udtaler Nicklas Falkesgaard Pedersen inden han smutter ind i omklædningsrummet på Fårvang Stadion

 

 

FCM vs. FCK – 30. okt.

Køb billet

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox