FCM Samfund

Vestjysk Bank bliver partner i FCM Samfund

Vestjysk Bank indtræder i gruppen af partnere i FCM Samfund efter at være blevet godkendt af organisationens øvrige partnere. Banken med hovedsæde i Herning styrker altså nu sit engagement i klubben, hvor man i forvejen er hovedsponsor på hjemmebane.

21/03/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Det er glædeligt, at FCM Samfund kan byde velkommen til Vestjysk Bank som ny partner.

Partnerskaberne er altafgørende for, at man kan yde den nødvendige og vigtige indsats for unge mennesker i regionen, hvorfor Vestjysk Banks indtræden i partnergruppen er et vigtigt skridt for FCM Samfund.

– Først og fremmest får vi en partner ind, der har det samme værdigrundlag som os i forhold til at tage sig af udsatte unge. De har faktisk bidraget i FCM Samfund tidligere i form af deres rolle som erhvervsrepræsentanter, hvor de har været med til at hjælpe nogle af de unge ind i et positivt og udviklende forløb.

– Vestjysk Banks indtræden gør samtidig, at vi kan komme endnu bredere ud. Vi har en ambition om på sigt at komme ud i alle ti kommuner i regionen, hvor vi nu er ude i fem, og det kræver naturligvis ressourcer, udtaler direktør i FCM Samfund, Preben Rokkjær.

Bliv klogere på FCM Samfund

Forretningschef for ungeområdet i Vestjysk Bank, Dan Rasmussen, siger følgende om det nye partnerskab:

– Vestjysk Bank er stolte over at gå sammen med FCM Samfund i den her vigtige mission. Vi tror på kraften i partnerskaber og samarbejde, og vi ser frem til at gøre en positiv forskel sammen med FCM Samfund og alle dem, der er en del af det fantastiske fællesskab.

For at blive optaget som partner er Vestjysk Bank forinden blevet godkendt af organisationens øvrige partnere, DK Company, ALPI, Rationel, Vestjylland Forsikring og FOG & VENØ.

–  De er altså ikke bare blevet godkendt i FCM, men også af de andre partnere. Det viser, at de mener det alvorligt og ikke bare ønsker at få det på et stykke papir, men rent faktisk ønsker at være aktive i arbejdet med udsatte unge i regionen, siger Preben Rokkjær.

Om Vestjysk Bank

Vestjysk Bank er landets 9. største af sin slags. Banken har i alt 26 afdelinger i Jylland og blev grundlagt i 1982, da Holstebro Landmandsbank skiftede navn

I 2022 blev Vestjysk Bank hovedsponsor for FC Midtjylland på hjemmebane, og i oktober 2023 blev det offentliggjort, at Vestjysk Bank – sammen med Arbejdernes Landsbank, der ejer aktiemajoriteten af Vestjysk Bank – havde forlænget sit hovedsponsorat med klubben indtil sommeren 2027.

At være hovedsponsor på hjemmebane betyder blandt andet, at Vestjysk Bank pryder FCM-spillertrøjerne, når 3F Superligas aktuelle nr. 1 træder ind på MCH Arena.