20.11.2014, 13:20 | Af: Administrator

Vento ApS ny samarbejdspartner

Vento ApS er ny samarbejdspartner i FC Midtjylland

FC Midtjylland er stolte over at byde Vento ApS velkommen i ulveflokken.

Vento ApS har indgået en etårig samarbejdsaftale med FC Midtjylland som Club 99 Partner.

Om Vento ApS: Vento’s målsætning er at levere et professionelt kvalitetsprodukt, der indvirker positivt på vores kunders værdikæde. Vento’s medarbejdere er fleksible og yderste professionelle. De har hver især de rigtige kompetencer og den rigtige ”mind-set”. Vi leverer et solidt arbejde, som skal være ”benchmark” for industrien. Det er målet, at vi herigennem øger vores kundegrundlag.
Vi vil gennem tætte samarbejdsrelationer med vores kunder sammensætte netop det produkt og den serviceydelse, som vores kunder efterspørger. Leveringsgaranti og troværdighed er desuden nøgleord for os, og vil være nogle af de parametre, som er udslagsgivende for, at vi igen og igen bliver valgt som den foretrukne leverandør.

>> Læs mere om Vento på virksomhedens hjemmeside

Velkommen på holdet!

FCM vs. FCK – 30. okt.

Køb billet

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox