15.05.2014, 14:31 | Af: Administrator

Ny træner ansat i FCM Elitefodboldskole

Blot 22-årige Fatah Abdirahman, der har trænererfaring fra bl.a. Randers Freja, bliver ny træner i FCM Elitefodboldskole.

Det er med glæde og stolthed, at FC Midtjylland pr. 1. august 2014 kan byde en ny, ung og talentfuld træner velkommen i folden. Det sker, når blot 22-årige Fatah Abdirahman tiltræder som ny træner i FCM Elitefodboldskole.

Fatah, der har en mor fra Somalia og en far fra Kenya, bestod i januar måned sin A-træneruddannelse, og han skulle efter eget udsagn være den første fuldblodede afrikaner i landet med denne uddannelse samtidig med, at han også er den næstyngste overhovedet i Danmark med A-træneruddannelsen (red. Den yngste i landet med A-træneruddannelsen er i øvrigt Martin Mark fra FCM samarbejdsklubben Thisted FC).

Den 22-årige unge mand, som er bosat i Århus og som civilt arbejder som mentor- og støttepædagog i et 10. klasses center i Århus, har sin alder til trods allerede stor trænererfaring fra en række klubber, nemlig Aarhus KFUM, Lystrup IF, Skovbakken IK og senest Randers Freja. Fatah har til sommer været i Randers Freja i 4½ år og i disse år har han både fungeret som assistenttræner på U15 Mester- og U19 Liga niveau, været cheftræner for U13- og U14 Mester, fungeret som scout for klubben og på nuværende tidspunkt er han træner for U13 Mester i Randers Freja.

I FC Midtjylland er det planen, at Fatah i den kommende sæson skal være individuel træner samt fungere i en assistentrolle på tværs af de tre turneringshold. Der er dog lavet en flerårig aftale med Fatah og han vil senere i kontraktperioden blive fast tilknyttet et af turneringsholdene og det er et eventyr, som Fatah Abdirahman ser frem til. 

Læs mere. KLIK HER.

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox