10.08.2014, 15:17 | Af: Administrator

Banggaard: Dejligt at få scoret

Patrick Banggaard scorede sit første FCM-mål i 3-1-sejren, og dermed lukker han forhåbentlig munden på flere holdkammerater.

Det var en flok glade FC Midtjylland-spillere, som forlod Sydbank Park i Haderslev efter en flot 3-1-sejr. Men en spiller var lidt ekstra glad. For Patrick Banggaard scorede nemlig sit første mål for ulvene, da han skød kuglen i kassen til 3-1.

Dermed skød han forhåbentligt også mobberierne langt væk efter 40 målløse kampe.

Den 194 centimeter høje midterforsvarer, der har været fast inventar i modstandernes felt, når ulvene har haft hjørnespark, har nemlig måttet høre fra både holdkammerater og trænere for, at han før i dag endnu ikke var kommet på tavlen.

- Til træning har jeg hørt lidt for, at jeg ikke var målfarlig og egentlig ikke skulle med op på standarder, men Priske har hele tiden troet på mig, og i dag kom den så, og det er rigtig dejligt, siger Patrick Banggaard til FCM TV.

Se hele interviewet med målscoreren på FCM TV her.

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox