03.10.2015, 08:37 | Af: Administrator

Mange tv-seere så sejren over Club Brügge

169.000 sad klistret til tv-skærmen, da FC Midtjylland imponerede i Europa League og slog den belgiske storklub Club Brügge med 3-1

FC Midtjylland og Europa League er en god kombination. Det kunne Canal9, som viste opgøret mod Club Brügge, efterfølgende konstatere.

For hele 169.000 tv-seere fulgte FC Midtjyllands bedrift i Belgien, og dermed scorede kanalen sin næsthøjeste seerrate nogensinde.

Dermed var det ikke kun på arenaen i Belgien, der var flot opbakning, og i FC Midtjylland glæder man sig over at kunne samle så mange foran skærmen.

- Det er dejligt, at vi nu tilsyneladende appellerer til fodboldfolk i hele landet. Det er noget, man skal arbejde for, som Brøndby gjorde for 20 år siden. Samtidig understøtter tallene den position, vi prøver at opnå som den tredje store klub i Danmark, siger kommunikationsdirektør Hans Krabbe.

Søndag skal FC Midtjylland igen i aktion. Denne gang i Alka Superligaen, hvor AGF kommer på besøg. Opgøret fløjtes i gang på MCH Arena klokken 20.45. Har man ikke mulighed for at tage turen til Herning, kan kampen følges direkte på TV3 Sport1.

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox