09.02.2017, 10:20 | Af: Martin Dons | Foto: FC Midtjylland

Åbent stadion: Kom TÆT på og mød de nye spillere

Kom bag kulisserne i FCM. Køber du din billet senest 14. februar, får du en gratis billet til derbyet mod Viborg FF den 19. februar

Vinterferien presser sig på, og om en uge er den en realitet for regionens skolebørn. Derfor inviterer FC Midtjylland til åbent stadion, som er en mulighed for at komme helt tæt på klubben.

De fleste har på MCH Arena eller i fjernesynet set spillerne komme ud ad spillertunnellen. Men hvad gemmer der sig egentlig derinde? Og hvordan ser omklædningsrummet ud? Det finder du ud af, hvis du melder dig til åbent stadion i uge 7.

For fredag den 17. februar - kun to dage inden derbyet mod Viborg FF, som åbner forårssæsonen - har du mulighed for at komme HELT TÆT på. På en guidet tur rundt på MCH Arena er der ingen døre, som er låst. Du får et eksklusivt kig bag faceden. Vores guide tager dig med op i den store VIP-lounge, som normalt er forbeholdt klubbens største sponsorer. Du kommer også helt op under taget i de eksklusive skybokse, og du kommer til at se, hvor TV-kommentatorne sidder og sender lyden ud i fjernsynet. Og selvfølgelig kommer du også ind i det allerhelligste - omklædningsrummet.

De forrige år har åbent stadion været et populær arrangement, så skal du være sikker på at være med på turen, når vores guide, der krydrer turen med anekdoter og spændende historier, byder velkommen, så kan du allerede nu købe din billet HER. Køber du billetten senest den 14. februar, får du et ’early bird-tilbud’ med i købet, som består af en gratis billet til FC Midtjylland vs. Viborg søndag den 19. februar.

På rundturen kommer du også helt tæt på Danmarks bedste bane, ligesom du kan sætte dig i cheftræner Jess Thorups eller assistenttræner Kristian Bach Baks stol og forestille dig, hvordan det er at styre tropperne på banen.

SE OGSÅ: Få et glimt fra et tidligere åbent stadion-arrangement

Det hele slutter i Black Wolves Loungen, som holder ekstraordinært åbent. Her kan du møde FCM-spillere, få autografer, selfies, en highfive eller hvad du ellers finder på.

Sæt kryds i kalenderen
Fredag den 17. februar åbner vi dørene klokken 14.00. Arrangementerne varer cirka halvanden time. Efter endt rundtur i Black Wolves Loungen til sidst kan du slå et smut forbi Ulveshoppen ved siden af og hente din goodiebag.

Ulveshoppen bugner desuden af fedt FCM-gear og holder åbent for både ’åbent stadion-deltagere’ og alle andre interesserede fra klokken 15.00 til 16.00.

Så tag fat i din nabo, ven eller kollega og få en anderledes oplevelse på MCH Arena, når FC Midtjylland holder åbent stadion.

Sted: MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5

Tid: Den 17. februar kl. 14.00-16.00

Pris: 199,- pr. person

Det får du

• Guidet rundvisning på MCH Arena

• Autografer og selfies med FC Midtjylland-spillere

• 1x fransk hotdog

• 1x sodavand

• Goodiebag med en gave til en værdi af 100,-

• Én billet til FC Midtjylland vs. Viborg, hvis du bestiller senest d. 14/2

Tilmelding: Køb billet ved at trykke HER (under billetsiden finder du det ønskede tidspunkt for rundturen)

Mødested: Ved hovedindgangen til MCH Arena (de røde døre)

Spørgsmål: Henvendelse til Flemming Steen på frs@fcm.dk eller 25 60 00 28

Billetter: Køb din billet HER >>

Fredag den 17. februar kl. 14.00-16:00
Spillere: Jakob Poulsen, Rasmus Nissen Kristensen, Johan Dahlin, Simon Kroon, Janus Drachmann, Marc Dal Hende

Alle spillernavne er med forbehold for ændringer.

FCM vs. LBK – 28. maj.