24.05.2016, 14:00 | Af: | Foto: FCM Foto

Alle mand til Aalborg

Black Wolves arrangerer bustur til den vigtige udekamp mod AaB torsdag aften. Deadline for tilmelding er onsdag den 25. klokken 18.00

Der er vigtige point på spil, når FC Midtjylland torsdag aften skal en tur til Aalborg. Kampen om medaljer og europæiske pladser spidser til, men en sejr i det nordjyske vil sikre midtjysk metal i år samt en europæisk plads i den kommende sæson.

Har du ikke allerede arrangeret din tur til Aalborg torsdag aften, kan du tage med på FC Midtjyllands officielle fanklub Black Wolves' bustur. Prisen for medlemmer er 150 kroner inklusiv billet til kampen, mens ikke-medlemmer også er velkomne men selv skal købe billet til opgøret.

Der er sidste tilmeldingsfrist onsdag den 25. maj klokken 18.00. Kick-off på Nordjyske Arena lyder torsdag klokken 20.00.

Afgangstider:
Herning, MCH Arena kl. 16.20
Herning, Godsbanevej kl. 16.40
Hammerum v/SuperBrugsen kl. 16.50
Ikast v/Føtex kl. 17.00

Prisen for turen er 150 kroner for BW-medlemmer og inkluderer foruden busturen også en billet til stadion. Øvrige deltagere skal selv sørge for billet. Medlemskab sælges i bussen.

Har du spørgsmål kontakt BW via Facebook, på email bus@black-wolves.com eller telefon 27125808

Klik her for tilmelding til AaB