26.02.2017, 06:00 | Af: | Foto: Getty Images

Er du sæsonkortholder? Inviter ven gratis med til topkamp

Alle sæsonkortholdere tilbydes en ekstra billet til fredagens topkamp mod Lyngby

Med to fremragende mål af henholdsvis Mikkel Duelund og Paul Onuachu samt en stribe vigtige redninger af Mikkel Andersen i målet sikrede FC Midtjylland sig fredag aften en vigtig 2-0-sejr i Randers – en sejr der sender midtjyderne på tredjepladsen i Alka Superligaen.

Den kommende fredag skal ulvene igen i kamp, og endnu engang er der dømt topkamp, når de kongeblå fra Lyngby Boldklub kommer på besøg. Oprykkerne fra Nordsjælland har imponeret stort og ligger godt til i kampen om de første seks eftertragtede pladser, der giver adgang til mesterskabsslutspillet.

Til topkampen med kick-off fredag den 3. marts klokken 20.15 får alle sæsonkortholdere mulighed for at invitere en person gratis med til kampen. I begyndelsen af næste uge sendes nemlig en billetkode ud til samtlige sæsonkortholdere.

Vil I gerne sidde sammen til kampen, men er der ikke et ledigt sæde ved siden af dig, så kan din faste plads byttes til en anden til denne kamp, så I kan sidde sammen. Information omkring det står i den mail, der vil blive sendt til dig.

Senere på sæsonen inviteres alles sæsonkortholdere ligeledes på en gratis ulvepølse og en øl/vand inden kampen – præcis som det early bird-tilbud, som glæder for alle, der køber billet til opgøret mod Lyngby Boldklub senest tirsdag den 28. februar.

FCM vs. LBK – 28. maj.