21.06.2016, 10:30 | Af: | Foto: Getty Images

Fans: Derfor skal du købe sæsonkort

Fra fans til fans. Hør de gode argumenter for, hvorfor du skal købe et sæsonkort til MCH Arena

FC Midtjylland har unægtelig mange gode argumenter for, hvorfor klubbens fans skal købe et sæsonkort til klubbens hjemmekampe. Men frem mod den nye sæson har FCM i stedet på sin Facebook spurgt klubbens fans, hvorfor man skal købe sæsonkort til MCH Arena.

Og fansene har talt: Derfor skal du købe søsonkort.

"Man skal købe sæsonkort, fordi det ikke bare er en fodboldkamp, men en oplevelse med en flot kulisse. En oplevelse man ikke kan få hjemme foran tv'et. Om så man sidder på langsiden eller står bag målet og skråler med, så er det altid en fornøjelse at komme ud at se de lokale helte!"

- Daniel, FCM-fan

"Et sæsonkort, det skal man bare have. At se og opleve en kamp og stemningen live kan ikke sidestilles med at se kampen i tv. Og når man så er FCM fan og har været på tribunerne EN gang, så bliver man afhængig - ganske enkelt! Et sæsonkort giver også nogle skønne bonus ting. Fordi FCM er noget ganske særligt"

- Lone, FCM-fan

"Man skal have sæsonkort, fordi det er ikke bare et hvilket som helst stadion eller et hvilket som helst hold nej det er FCM! Og fordi det bare er så meget federe at stå inde på stadion i stedet for at sidder hjemme foran tv'et!!"

- Julie, FCM-fan

"Man skal købe et sæsonkort, fordi du få en oplevelse på MCH arena i et helt år, som du ikke kommer til glemme igen. Den opbakning, som var på stadion i søndags, var den bedste følelse, man kan få. Når du ser fodbold i Herning, sidder du med gåsehud i hele kampen. Når man som udehold skal spille mod FC Midtjylland på MCH Arena, skal man frygte at spille mod os. De skal ikke være i tvivl om, hvilket hold vi holder med. Der for skal man købe et sæsonkort, så kan vi få stadion fyldt"

- Anders, FCM-fan

"Et sæsonkort til MCH Arena er adgangskort til fantastiske oplevelser, ægte klubånd, fantastisk sammenhold og ikke mindst store emotionelle op og nedture.....for alle os der bærer ulven dybt i vores hjerte. FORZA FC MIDTJYLLAND"

- Jesper, FCM-fan

"Fodbold skal opleves live! Sæsonkortet er en gylden mulighed for at følge ulvene, hvergang de løber på banen. Både når vi vinder mesterskabet, og når vi vinder over Manchester United! Et sæsonkort er ikke blot en billet men et garantibevis for fantastiske oplevelser. Forza FC!"

- Jens, FCM-fan

"Et sæsonkort er ikke bare et kort til kampe. Det er et kort til oplevelser, stemning, op og nedture, forløsning og magi. Et sæsonkort er et kort som gør det muligt for dig at komme helt tæt på holdet og støtte dem, der står for underholdsningen og kæmper r..... Ud af shortsene uge efter uge!"

- Dennis, FCM-fan

"Sæsonkort fordi der er kun et hold... FCM, hedens drenge. Der er tid til fans, autografer af alle - også tidligere spillere. Der er tid til alle. Klubben har begge ben plantet solidt i den jyske muld. Det er altid en fornøjelse at være på MCH Arena"

- Inge-Beth, FCM-fan

"Man skal købe sæsonkort, fordi alt andet er fjollet, hvis du gerne vil være sikker på en plads til de store kampe og tilmed til en fordelartig pris på europæiske kampe. Samtidig støtter du klubben ved at give dem et bedre økonomisk overblik. Ud over alt dette har du jo også adgang til samtlige hjemmekampe, på et super stadion med en altid lækker atmosfære, der giver oplevelser, du aldrig ville få foran fjernsynet"