09.08.2016, 23:45 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland inviterer til pressemøde

På pressemødet på MCH Arena præsenterer FC Midtjylland en ny topspiller. English version below

FC Midtjylland inviterer onsdag den 10. august klokken 15.00 til pressemøde på MCH Arena i Energi Midt Loungen, hvor klubben præsenterer en ny topspiller.

Pressemødet er også åbent for klubbens fans, men fredag bliver der derudover lavet et særligt arrangement til fansene, hvor de får mulighed for møde klubbens nye spiller.

For akkreditering til pressemødet sendes en mail til kommunikationschef Martin Dons på mdo@fcm.dk med dit navn, medie og funktion.

FC Midtjylland invites to a press conference

FC Midtjylland invites to a press conference which will be at MCH Arena in Herning Wednesday the 10th of August at 15:00 where the club will present a new top player.

The press conference is open to fans as well, but there will also be a special event for the fans on Friday where they have the opportunity to meet the club's new player.

For accreditation to the press conference please send an email to Head of Communication Martin Dons at mdo@fcm.dk with name, media and function.