30.09.2016, 11:54 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland nomineret til CSR-pris

FCM er nomineret til Mikonomis CSR-award for klubbens fokus og arbejde inden for social ansvarlighed

FC Midtjylland har gennem flere år haft et øget fokus på social ansvarlighed ud fra klubben CSR-strategi. Det har nu vækket genklang. FC Midtjylland er nemlig nomineret til den finansielle sammenligningsplatform, Mikonomis, CSR-award.

Prisen hædrer danske virksomheder, der fokuserer mest på CSR, og her er FC Midtjylland nomineret i kategorien ’for virksomheder med 1-250 ansatte’.

FC Midtjylland arbejder derfor med CSR ud fra områderne; frivillighed, fællesskabet samt fremtid og uddannelse. Og det er netop ud fra disse tre områder, at Mikonomi har nomineret FC Midtjylland til prisen, fordi klubben skiller sig ud fra andre inden for samme branche.

Du kan læse mere om prisen og stemme på FC Midtjylland HER