28.11.2016, 10:30 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FCM Foto

FCM doner entreindtægter til udviklingshæmmede

Superligaens hovedsponsor Alka og samtlige Superligaklubber opretter en Superliga CSR-pulje, der bakker op om udvalgte sociale indsatser rundt om i landet

Livet går ikke altid, som man havde drømt om. Arbejdsløshed, sygdom, kulturelle og sociale udfordringer og masser af andre forhold spiller ind på vores tilværelse. Men fodbolden spiller en aktiv rolle, når det gælder om at hjælpe disse mennesker fremad mod en ny og bedre tilværelse.

Derfor har Superligaens hovedsponsor Alka og samtlige Superligaklubber besluttet at gå sammen og oprette en Superliga CSR-pulje, der bakker op om forskellige sociale indsatser rundt om i landet.

I FC Midtjylland har man valgt at donere en del af entreindtægterne fra mandagens opgør mod OB. Således sendes 2,50 kroner pr. tilskuer videre til FC Midtjyllands Speciel Olympics-hold, som er et fodboldhold for udviklingshæmmede.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. OB MANDAG D. 28. NOVEMBER KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Det har altid været vigtigt for os i FC Midtjylland at tage et socialt ansvar i vores region. Tidligere på året begyndte vi et CSR-samarbejde med Alpi om vores fælles fodboldhold FCM Special Olympics, og derfor var det også helt oplagt for os at støtte holdet med pengene fra Superligaens CSR-pulje samtidig med, at vi har valgt at donere 2,50 kroner pr. tilskuere til kampen mod OB, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Superliga CSR-puljen indsamler midler på forskellig vis. Alkas Superliga-sponsorat bidrager med hele 250.000 kroner, som fordeles blandt ligaens 14 klubber og kanaliseres videre til de udvalgte sociale indsatser.

Herudover har Alka Superligaklubberne hver især udvalgt én kamp i sæsonen, hvor der indsamles midler til Superliga CSR-puljen. Disse kampe er alle placeret i spillerunderne 17-24, og de indsamlede midler tilfalder hjemmeklubben, som sender midlerne videre til det projekt, de har valgt at støtte.