08.09.2016, 12:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

FCM forlænger med offensivt talent

Mads Døhr Thychosen har sat sin underskrift på en fem-årig fuldtidskontrakt med ulvene

I efteråret 2014 trak Mads Døhr Thychosen for første gang den sorte ulvetrøje over hovedet. Nu har den lynhurtige kantspiller spillet sig til en fem-årig fuldtidskontrakt som førsteårs seniorspiller i FC Midtjylland.

- Jeg er utrolig glad og stolt over at blive her i FC Midtjylland. Det er noget, jeg har kæmpet for, siden jeg kom til klubben for to år siden, så det er dejligt at få skrevet under og få lidt ro på den front, siger Mads Døhr Thychosen.

- Min plan er at spille mig til en fast plads på holdet, så jeg har tænkt mig at give den fuld skrue, og så må vi se, hvad det bringer.

Mads Døhr Thychosen er en del af den gyldne årgang 97, og han er ikke i tvivl om, hvorfor han vælger at blive i det midtjyske.

- FC Midtjylland er det helt rigtige sted for mig at blive og udvikle mig som fodboldspiller. Det er et fantastisk træningsmiljø og et fantastisk hold, så jeg føler, at klubben har hele pakken.

Stolt sportsdirektør og akademichef
Underskriften vækker også glæde bag skrivebordet hos sportsdirektør Claus Steinlein, der glæder sig over kontraktforlængelsen med det unge talent.

- Mads har udviklet sig positivt som fodboldspiller, så vi er glade for at have forlænget hans kontrakt her i FC Midtjylland. Hans spidskompetence ligger i hans vilje og hurtighed, så på den måde er han en rigtig spændende spiller, som vi glæder os til at videreudvikle.

Forlængelsen med Mads Døhr Thychosen er også en sejr for akademiet, hvor man glæder sig over, at det fortsat lykkes at producere og fastholde talentfulde spillere.

- Det er endnu en del af en lang årgang 97, som har forlænget, så det er dejligt med et punktum og underskift i forhold til Mads, siger akademichef Flemming Broe.

- Mads er en gennembrudsstærk kantspiller og har en utrolig commitment og vindermentalitet. Når kampene bølger frem og tilbage eller er lige på vippen, så træder Mads til med sin power, og her er hans gennembrudshidsighed helt afgørende.

Mads Døhr Thychosen fik debut for førsteholdet sidste år, da han blev skiftet ind på Brøndby Stadion.