06.06.2016, 12:00 | Af: | Foto: FCM Foto

Har du sikret dig din plads?

Du kan stadig nå det – gentegningsfristen løber til og med onsdag den 8. juni

Du sad der, da sæsonen blev skudt i gang med derbyet mod Viborg. Du sad der temmelig sikkert også, da de cypriotiske mestre fra Apoel var på besøg. Du sad der med sikkerhed, da vi eliminerede engelske Southampton, som blev startskuddet til en fantastisk europæisk kampagne, der kulminerede mod selveste Manchester United på MCH Arena. Og nå ja, der kunne mange midt- og vestjyder misundeligt se på, da du sikrede dig din billet til din stamplads på dit stadion.

Og nu er tiden så igen inde. Om lidt står en ny sæson for døren, og tiden er kommet til at forny dit sæsonkort. Ikke alene sparer du penge ved at købe et sæsonkort, du er også sikret plads på stadion, når alt er udsolgt. Og så får du gratis adgang til kvalifikationskampene til UEFA Europa League, ligesom du også har fri entre til U19-holdets kampe i Youth League, hvor højdepunkterne i sidste sæson var kampene mod de spanske giganter Atletico Madrid og FC Barcelona.

Den nye sæson byder foruden europæisk kvalifikation også på en ny superligastruktur. Det betyder med sikkerhed en ekstra hjemmekamp, og kan ulvene slutte i top seks, spiller de med i det afsluttende mesterskabsspil, hvor der venter det ene brag efter det andet, inden DM-pokalen skal uddeles i juni.

Ses vi i den nye sæson? På din stamplads, på dit stadion, til nye store oplevelser.

Havde du ikke et sæsonkort i sidste sæson, kan du købe et til den kommende sæson HER. Onsdag den 15. juni sættes ikke-gentegnede sæsonkort i salg.

Sæsonkortfordele:

• Du sparer helt op til 1335 kroner
  • Du får et gentegningsgavekort på op til 400 kroner til brug på shop.fcm.dk (hvor du kan købe FCM Merchandise eller værdikuponer til køb af øl, sodavand, pølser eller…)
  • Du får din stamplads på dit stamstadion med Danmarks bedste bane
  • Du får gratis adgang til kvalifikationskampe i Europa League
  • Du får forkøbsret til evt. Europa League-kampe
  • Du får gratis adgang til U19 holdets deltagelse i Youth League, ungdommens svar på Champions League
  • Sæsonkortet er ikke personligt og kan derfor lånes ud til venner, familie m.v.
  • Specielle tilbud fra Ulveshoppen.

Vigtige datoer:

• Lodtrækning til Europa Leagues første kvalifikationsrunde 20. juni
  • Europa Leagues første kvalifikationsrunde 30. juni
  • Alka Superliga præmiereweekend den 15.-18. juli

Sæsonkortpriserne – sæsonen 2016/2017:

Faxe Kondi Tribunen - nummerede siddepladser (opgang 4+5)

Voksen 2000,-* 2825,- 825,-
Barn 1100,-** 1695,- 595,-

** Gentegning giver gavekort på 200,- til shop.fcm.dk

Faxe Kondi Tribunen - familietribunen (opgang 6, røgfri)

Voksen 1600,-* 2465,- 865
Barn 600,-** 1025 425

** Gentegning giver gavekort på 200,- til shop.fcm.dk

Sportmaster Tribunen (opgang 2, røgfri)

Sæsonkort Løssalgspris Du sparer
Pensionist 1600,-* 2465,- 665
Voksen 1800,-* 2465,- 665
Barn 650,-* 1025,- 375

** Gentegning giver gavekort på 200,- til shop.fcm.dk

CC Contractor Tribunen - stemningstribune med ståpladser (opgang 7+8)

Voksen 1350,-* 2285,- 935,-
Barn 650,-** 1025,- 375,-
BW-medlem 950,-* - *** 2285,- 1335,-

** Gentegning giver gavekort på 200,- til shop.fcm.dk
*** Rabatkode på 400,- fås fra Black Wolves. Koden skal benyttes ved køb af BW-sæsonkortet og ved gentegning af BW-sæsonkort. Black Wolves udsender koden til sine medlemmer

Et medlemskab af Black Wolves koster årlig kr. 200,-. Tilmelding: www.black-wolves.com

Guide: Sådan fornyer du dit sæsonkort

• Gå ind på fcm.dk/billet
  • Log ind med brugernavn og password.
  • Scroll ned i bunden af forsiden og vælg det sorte sæsonkortbanner ”Sæsonkort 2016/2017”.
  • Vælg derefter det/de sæsonkort du ønsker at forny, ved at trykke på den røde indkøbskurv til højre for sæsonkortet og klik næste
  • På den efterfølgende ordreoversigt, ser du det/de sæsonkort, du har valgt at forny. Vær opmærksom på at der står den rette pristype (barn/voksen), at leveringstypen er ”internet forny” og at det er det rette kortnummer, der står anvist
  • Bekræft herefter, at du er bekendt med handelsbetingelserne og klik på "den røde indkøbsvogn" i højre hjørne for at komme til betaling. Sæsonkortene kan betales med betalingskort eller MobilePay.
  • Den efterfølgende fredag vil du modtage en rabatkode på henholdsvis 400,- for voksen og 200,- for børn til shop.fcm.dk som bonus for din gentegning af sæsonkortet sendt til den mailadresse, der står på dit sæsonkort.
  • Se her på video hvordan du fornyer dit sæson

Sæsonkortholderne har indtil 8. juni kl. 12.00 til at gentegne. De pladser der ikke bliver genkøbt af sæsonkortholdere frigives til salg d. 15. juni 2016.

Salg af sæsonkort/gentegning kan ske online eller på FC Midtjyllands kontor (åbningstider mandag – torsdag kl. 9.00-15.30, fredag kl. 9.00-12.00)

FCM vs. AGF – 4. dec.