30.07.2016, 14:00 | Af: | Foto: FCM Foto

HUSK: Masser af børneaktiviteter til Silkeborg-kampen

Børn kan komme til lokalopgøret mod Silkeborg IF for kun 20 kroner. Samtidig vil der være masser af forlystelser allerede fra klokken 12.00

Prøv kræfter med rodeofodbolden, slip skudbenet løs på sparkemaskinen eller brand energien af på hoppeborgen. Mulighederne er nemlig mange til prematch-arrangementet inden søndagens hjemmekamp mod Silkeborg IF.

Allerede klokken 12.00 åbner fanzonen med masser af aktiviteter. FC Midtjylland har nemlig allieret sig med Hop & Rul, og samtidig har klubben dedikeret eftermiddagens opgør til regionens børn. Det betyder masser af aktiviteter for de mindste og legesyge sjæle, som slipper med kun 20 kroner for en børnebillet (3-15 år).

Print-Selv-Billetter:FC MIDTJYLLAND vs. SILKEBORG IF SØNDAG D. 31. JULI KL. 14.00 - KØB BILLETTER HER >>

Foruden de mange nye aktiviteter, som kan underholde og begejstre de fleste, vil der også være mulighed for at tanke op, når tørste skal slukkes, og der skal energi på motoren, kan man nemlig svinge forbi fanzonen, hvor der sælges slush-ice, slik, popcorn, sodavand og øl.

Når sidste fløjt har lydt, er oplevelsen ikke slut. For Kian Hansen, Johan Dahlin og Awer Mabil besøger efter kampen Ulveshoppen, hvor de skriver autografer og helt sikkert også er med på en selfie.

Der er kick-off mod Silkeborg IF søndag klokken 14.00. Hold dig opdateret ved at tilmelde dig begivenheden på Facebook.