11.04.2016, 13:55 | Af: | Foto: FC Midtjylland

JOB: Bliv træner i FCM

FCM søger lige nu licenstrænere og trænere til klubbens talenthold

FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland har siden august 2014 arbejdet med ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane”, som handler om at opkvalificere fodbolden på alle niveauer i Ulveland.

I hvert af Klubsamarbejdets fem områder har vi nogle engagerede FCM-licensklubber, som lægger liv og sjæl i, at vores fælles produkt skal blive så godt som overhovedet muligt. I hvert af de fem områder har vi pt. ansat en FCM-licenstræner, men tiden er nu kommet, hvor to af disse – Jonas Bliksted i område 2 (som dog fortsætter som FCM-licensansvarlig) og Mathias Lund Jensen i område 5 – skal arbejde videre med fodbolden indenfor nogle andre områder i FCM-regi, og vi søger derfor to nye FCM-licenstrænere fra den kommende fodboldsæson.

Samtidig er vi også i gang med at kigge på vores setup omkring FCM-talentholdene, som de dygtigste U11- og U12-spillere fra hele området deltager på. Her kommer vi til at skulle supplere teamet med yderligere to trænere, som vi forestiller os skal være hovedansvarlig for hver sin trup.

Stillingsbeskrivelser

• Du kan læse mere om stillingen som FCM-licenstræner HER >>
  • Du kan læse mere om stillingen som FCM TalentholdstrænerHER >>

Ansøgningen

• Du skal sende din ansøgning på mail til akademichef Flemming Broe på fbr@fcm.dk.
  • Du skal som min. vedlægge dit CV – lidt om dig selv – referencer på kontaktpersoner.
  • Fristen er mandag den 18. april 2016.

Spørgsmål

• Akademichef Flemming Broe på 51 29 88 42 eller fbr@fcm.dk
  • Udviklingschef Niels Peter Iversen på 27 82 09 89 eller npi@fcm.dk
  • Leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen på 25 60 00 75 eller tje@fcm.dk

Enhver henvendelse vil blive behandlet med fuld diskretion. Vi glæder os til at høre fra dig.

FCM vs. OB – 28. nov.