08.06.2016, 15:00 | Af: | Foto: FCM Foto

Kim Kristensen ny cheftræner i Skive

Men FCM-sælgeren fortsætter med at kæmpe for kommerciel succes i FC Midtjylland

Den tidligere FC Midtjylland-spiller og nuværende sælger i klubben Kim Kristensen er i dag præsenteret som ny cheftræner for Skive IK, der spiller i Bet25 Ligaen – den næstbedste række i Danmark.

Ved siden af sit job som sponsormanager i FC Midtjylland har Kim Kristensen været cheftræner i FCM-samarbejdsklubben Tjørring IF, og tidligere har han stået i spidsen for Ringkøbing IF, som dengang spillede i 2. division.

Nu venter der så foreløbig to år i landets næstbedste række som cheftræner for Skive IK, der har de to tidligere FCM-akademispillere Rasmus Lauritsen og Mikkel Frankoch i truppen.

- Det er et rigtig spændende projekt, jeg er blevet præsenteret for i Skive, og jeg glæder mig til at komme i gang. Samtidig er jeg glad for, at FC Midtjylland har vist stor samarbejdsvillighed, så jeg kan fortsætte som sælger i klubben blot på nedsat tid, siger Kim Kristensen, der har været sælger i FC Midtjylland i fire år.

I FC Midtjylland glæder mig sig over, at Kristensen har fået opfyldt en stor trænerambition, og samtidig er man glade for, at han fortsætter i den kommercielle afdelingen blot på nedsat tid.

- Vi ønsker Kim tillykke med de nye udfordringer og glæder os samtidig over, at han fortsat vil kæmpe for kommerciel succes i FC Midtjylland, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen og fortsætter:

- Det har været et stort ønske for Kim, at han har kunnet fortsætte sin civile karriere i FC Midtjylland. Derfor kommer Kim fortsat til at have tæt kontakt til mange af de kunderelationer, han har opbygget gennem årene i klubben, forklarer Jørgensen.

Kim Kristensen er uddannet A-træner og har som spiller repræsenteret Holstebro Boldklub, Frem, FC Midtjylland, Herfølge og Vejle.