30.09.2016, 12:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Rømer forlænger: Vil være den første på holdkortet

André Rømer har forlænget sin kontrakt, så den nu løber frem til sommeren 2021

Fremtiden er på plads for 23-årige André Rømer, der har været i FC Midtjylland siden han fyldte 15 år. Den tidligere akademispiller har sat sin signatur på en ny fem-årig kontrakt, der binder ham til klubben frem til sommeren 2021.

- Jeg er rigtig glad. Nu skal jeg ikke gå og spekulere på det. Fremtiden er på plads, siger André Rømer.

- Der er lagt en god plan. Jeg har stadig drømmen om at skulle af sted til udlandet på et tidspunkt, men nu er fokus på FC Midtjylland, og så er det op til mig at opfylde drømmen.

Vil være fast inventar
I denne sæson har André Rømer været i startopstillingen i ni ud af 11 superligakampe, mens det blev til spilletid i alle seks europæiske kampe.

- Jeg skal spille mig endnu mere fast ind på holdet. Nu har jeg fået en masse kampe på midtbanen, og det håber jeg at blive ved med. Det er målet, at jeg skal spille mig ind som fast inventar og være første mand på holdkortet hver gang.

- Jeg er glad for at være her. Jeg har været i FC Midtjylland i mere end otte år nu, så det er en klub, jeg stoler på og er tryg i, og hvor jeg har det rigtig godt, siger Rømer.

God ambassadør for klubben
- Klubben betyder selvfølgelig meget for mig. FC Midtjylland har en stor andel i, hvor jeg er i dag, og hvor meget jeg har opnået i min karriere indtil videre. Det skylder jeg FC Midtjylland meget for, siger André Rømer.

I FC Midtjylland er sportsdirektør Claus Steinlein glad for forlængelsen med André Rømer, som han selv var med til at hente til klubbens fodboldakademi i 2008.

- André har i flere sæsoner vist sit værd og er en god ambassadør for FC Midtjylland. Han er dygtig til at gøre sine holdkammerater bedre, og vi håber, at han udvikler sig til at komme endnu mere frem med brystkassen og tager mere ansvar og viser, at han er en af de rutinerede i truppen, siger Claus Steinlein.

André Rømer har spillet 117 kampe for FC Midtjylland.