16.05.2016, 09:00 | Af: | Foto: FCM Foto

Sæsonkort: Din stamplads, dit stadion, dine store oplevelser

Nu kan du gentegne dit sæsonkort eller køb et nyt til næste sæson. Salget åbnet online og på kontoret

Vi kunne have solgt det dobbelte antal billetter til kampen mod Manchester United. Men du var der.

Og du var med til at skabe den fantastiske stemning, der hjalp drengene til klubbens første plads i et europæisk gruppespil efter sejren over Southampton

Du var der også, da Pione scorede målet mod Club Brügge i december, som sikrede os kampene mod Manchester United. Du var der. På din stamplads, på dit stadion, til dine store oplevelser.

LÆS OGSÅ: Køb VIP-sæsonkort til den nye sæson

Men du er her også, når det gælder den danske andedam. Både når modstanderne hedder Viborg, Brøndby, FC København eller FC Nordsjælland, Esbjerg eller OB.

Vi håber også, du er her, når vi til sommer skyder en ny sæson i gang. En ny struktur betyder en ekstra hjemmekamp, og en placering i top seks betyder et mesterskabsslutspil med fem attraktive hjemmekampe, hvor alt er på spil.

Opbakningen fra dig er uvurderlig. Både når de store slag skal slås, og når pligtsejrene skal fightes hjem.

Ses vi i den nye sæson? På din stamplads, på dit stadion, til nye store oplevelser.

Sæsonkortfordele:

• Du sparer helt op til 1335 kroner
  • Du får et gentegningsgavekort på op til 400 kroner til brug på shop.fcm.dk
  • Du får din stamplads på dit stamstadion med Danmarks bedste bane
  • Du får gratis adgang til evt. kvalifikationskampe i Europa League
  • Du får forkøbsret til evt. Europa League-kampe
  • Du får gratis adgang til U19 holdets evt. deltagelse i Youth League, ungdommens svar på Champions League
  • Sæsonkortet er ikke personligt og kan derfor lånes ud til venner, familie m.v.
  • Specielle tilbud fra Ulveshoppen.

Vigtige datoer:

• Lodtrækning til Europa Leagues første kvalifikationsrunde 20. juni
  • Europa Leagues første kvalifikationsrunde 30. juni
  • Alka Superliga præmiereweekend den 15.-18. juli

Sæsonkortpriserne – sæsonen 2016/2017:

Faxe Kondi Tribunen - nummerede siddepladser (opgang 4+5)

Voksen 2000,-* 2825,- 825,-
Barn 1100,-** 1695,- 595,-

** Gentegning giver gavekort på 200,- til shop.fcm.dk

Faxe Kondi Tribunen - familietribunen (opgang 6, røgfri)

Voksen 1600,-* 2465,- 865
Barn 600,-** 1025 425

** Gentegning giver gavekort på 200,- til shop.fcm.dk

Sportmaster Tribunen (opgang 2, røgfri)

Sæsonkort Løssalgspris Du sparer
Pensionist 1600,-* 2465,- 665
Voksen 1800,-* 2465,- 665
Barn 650,-* 1025,- 375

** Gentegning giver gavekort på 200,- til shop.fcm.dk

CC Contractor Tribunen - stemningstribune med ståpladser (opgang 7+8)

Voksen 1350,-* 2285,- 935,-
Barn 650,-** 1025,- 375,-
BW-medlem 950,-* - *** 2285,- 1335,-

** Gentegning giver gavekort på 200,- til shop.fcm.dk
*** Rabatkode på 400,- fås fra Black Wolves. Koden skal benyttes ved køb af BW-sæsonkortet og ved gentegning af BW-sæsonkort. Black Wolves udsender koden til sine medlemmer

Et medlemskab af Black Wolves koster årlig kr. 200,-. Tilmelding: www.black-wolves.com

Guide: Sådan fornyer du dit sæsonkort

• Gå ind på fcm.dk/billet
  • Log ind med brugernavn og password.
  • Scroll ned i bunden af forsiden og vælg det sorte sæsonkortbanner ”Sæsonkort 2016/2017”.
  • Vælg derefter det/de sæsonkort du ønsker at forny, ved at trykke på den røde indkøbskurv til højre for sæsonkortet og klik næste
  • På den efterfølgende ordreoversigt, ser du det/de sæsonkort, du har valgt at forny. Vær opmærksom på at der står den rette pristype (barn/voksen), at leveringstypen er ”internet forny” og at det er det rette kortnummer, der står anvist
  • Bekræft herefter, at du er bekendt med handelsbetingelserne og klik på "den røde indkøbsvogn" i højre hjørne for at komme til betaling. Sæsonkortene kan betales med betalingskort eller MobilePay.
  • Den efterfølgende fredag vil du modtage en rabatkode på henholdsvis 400,- for voksen og 200,- for børn til shop.fcm.dk som bonus for din gentegning af sæsonkortet sendt til den mailadresse, der står på dit sæsonkort.
  • Se her på video hvordan du fornyer dit sæson

Sæsonkortholderne har indtil 8. juni kl. 12.00 til at gentegne. De pladser der ikke bliver genkøbt af sæsonkortholdere frigives til salg d. 15. juni 2016.

Salg af sæsonkort/gentegning online fra mandag  9. maj, kl. 10.00. Det kan ske i FC Midtjyllands åbningstider (mandag – torsdag kl. 9.00-15.30, fredag kl. 9.00-12.00) eller på kampdage inden kampen mod SønderjyskE (14. maj, kl. 16.00-18.00) og til kampen mod FCN (29. maj, kl. 15.00-17.00) i Infohuset.

FCM vs. SJE – 9. apr.