05.12.2016, 13:30 | Af: Martin Dons | Foto: Getty Images

Spar penge: Køb sæsonkort til forårets kampe

Køb et sæsonkort til foråret og få efterårets to sidste kampe gratis med samt et gavekort til Ulveshoppen

Der er masser af gode grunde til at købe et sæsonkort. For ikke alene sparer du masser af penge med et sæsonkort i hånden, du er også sikret en plads til forårets spændende slutspilskampe på MCH Arena, når det hele skal afgøres.

Og køber du dit sæsonkort til foråret allerede nu, så får du samtidig efterårets to sidste kampe mod OB og AGF gratis med i købet. Samtidig får du et gavekort til Ulveshoppen.

LÆS OGSÅ: Køb dit sæsonkort på afdrag

Som noget nyt har du nu mulighed for at betale dit sæsonkort via en ratebetaling, så du ikke skal punge ud med hele beløbet på samme tid. Læs mere om muligheden for ratebebaling her.

Du kan allerede købe dit forårsæssonkort online her eller på FC Midtjyllands kontor på MCH Arena mandag til torsdag fra klokken 9.00-15.30 og fredag fra klokken 9.00 til 12.00.

Overbevist? Sikr dig dit sæsonkort her

Sæsonkortfordele:

• Du sparer helt op til 725 kroner
  • Du får et gavekort på 100 kroner til brug på shop.fcm.dk eller Ulveshoppen på MCH Arena
  • Du får din stamplads på dit stamstadion med Danmarks bedste bane
  • Du får gratis adgang til U19-holdets kamp i Youth League, ungdommens svar på Champions League, i foråret
  • Sæsonkortet er ikke personligt og kan derfor lånes ud til venner, familie m.v.
  • Specielle tilbud fra Ulveshoppen.
  • Du får gentegningsrabat til sæsonkort til næste sæson.

Sæsonkortpriserne – foråssæsonkort 2017:

Faxe Kondi Tribunen - nummerede siddepladser (opgang 4+5)

Voksen 1300,-* 1625,- 325,-
Barn 750,-* 1025,- 275,-

* Ved køb af sæsonkort til foråret kvitterer vi med et gavekort på 100,- til shop.fcm.dk

Faxe Kondi Tribunen - familietribunen (opgang 6, røgfri)

Voksen 950,-* 1425,- 475,-
Barn 450,-* 625 175,-

* Ved køb af sæsonkort til foråret kvitterer vi med et gavekort på 100,- til shop.fcm.dk

Sportmaster Tribunen (opgang 2, røgfri)

Sæsonkort Løssalgspris Du sparer
Pensionist 950,-* 1425,- 475,-
Voksen 1100,-* 1425,- 325,-
Barn 500,-* 625,- 125,-

CC Contractor Tribunen - stemningstribune med ståpladser (opgang 7+8)

Voksen 850,-* 1375,- 525,-
Barn 500,-* 625,- 125,-
BW-medlem 650,-* - *** 1375,- 725,-

** Ved brug af kode udsendt fra Black Wolves opnås kontantrabat på kr. 200,-

Et medlemskab af Black Wolves koster årlig kr. 200,-. Tilmelding: www.black-wolves.com

Guide: Sådan køber du dit sæsonkort

• Gå ind på fcm.dk/billet

• Log ind med brugernavn og password. Hvis du ikke har en bruger, tryk da på ”Opret konto”.

• Scroll ned i bunden af forsiden og vælg sæsonkortbanneret ”Halvsæsonkort 2016/2017”.

• Vælg derefter det/de sæsonkort du ønsker at købe, ved at trykke på den røde indkøbskurv til højre for sæsonkortet og klik næste.

• På den efterfølgende ordreoversigt, ser du det/de sæsonkort, du har valgt at købe. Vær opmærksom på at der står den rette pristype (barn/voksen).

• Bekræft herefter, at du er bekendt med handelsbetingelserne og klik på "den røde indkøbsvogn" i nedre højre hjørne for at komme til betaling. Sæsonkortene kan betales med betalingskort, MobilePay eller via ratebetaling.

• Fredagen efter at du har købt dit halvsæsonkort, vil du modtage en rabatkode på 100,- til shop.fcm.dk som bonus for dit køb af sæsonkort. Vi sender koden til den mailadresse, der står på dit sæsonkort.

• Halvsæsonkortene skal afhentes i infohuset inden kampstart på kampdage, eller kan afhentes på MCH Arena (1. sal), Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning i vores åbningstid.

Her køber du dit sæsonkort
Salg af sæsonkort begyder til Black Friday i Ulveshoppen. Herefter kan sæsonkort til forårets kampe købes online eller på kontoret på MCH Arena (mandag – torsdag kl. 9.00-15.30, fredag kl. 9.00-12.00).