27.05.2016, 15:25 | Af: | Foto: Getty Images

Søndag hylder vi kaptajnen

Kristian Bach Bak hyldes under og efter søndagens opgør mod FC Nordsjælland

En klublegende takker søndag af. Efter 306 kampe for FC Midtjylland er det slut. Kristian Bach Bak lægger fodboldstøvlerne på hylden. I stedet begynder et nyt kapital for Kibæk-knægten, der bliver ny assistenttræner i sin hjerteklub.

Til sæsonens sidste kamp hylder vi nummer 32. Opgøret vil stå i kaptajnens tegn, og i Ulveshoppen bliver der solgt særligt Bach Bak-merchandise. Som tilskuer til kampen skal man holde ekstra godt øje med det 32. minut. For her vil vores helt egen nummer 32 nemlig blive hyldet med klapsalver.

SE OGSÅ: Bak: Heldigvis fortsætter jeg i klubben

Blandt de klappende vil være Kristian Bach Baks barndomsklub Kibæk IF. FCM-samarbejdsklubben er nemlig inviteret gratis til afskedskampen, så de kan give deres byhelt en flot afsked.

Efter kampen skal kaptajnen for alvor hyldes, og derfor opfordrer FC Midtjylland alle tilskuere til at blive på stadion efter slutfløjtet, så der kan tages en flot og fortjent afsked med nummer 32, der altså bliver ny assistenttræner i klubben.

Søndag skal der også siges farvel til assistenttræner Brian Priske, mentaltræner Rene Petersen samt Petter Andersson, Jim Larsen, Nikolay Bodurov og Daniel O'Shaugnessy. Og så kigger Erik Sviatchenko også forbi inden kampen og siger ordentligt farvel til sit gamle hjemmepublikum