18.02.2017, 07:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Sponsorerne strømmer til FC Midtjylland

Det er fortsat attraktivt at være en del af FC Midtjylland. 402 nye samarbejdspartnere er kommet til på en halvsæson

Der er åbent hus i den nye Actona Lounge på søndag, hvor der serveres champagne. Foto: Morten Ambo

Der er blevet arbejdet hårdt på træningsbanerne frem mod weekendens derby, siden Alka Superligaen gik i dvale efter efterårets sidste kamp i december. Men det er ikke kun på træningsbanerne, der er blevet knoklet. Det er der også uden for kridtstregerne i den kommercielle afdeling.

Og det hårde arbejde har givet pote. 402 nye virksomheder er kommet til siden sommer. 46 nye virksomheder er blevet sponsorpartnere, mens hele 356 virksomheder er blevet en del af Club FCM, som klubben startede op i sommer.

- Vi er gået fra 0 til at have 356 virksomheder i Club FCM, siden vi begyndte i august, fortæller en positivt overrasket kommerciel direktør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen.

- Jeg er overrasket over, at vi har fået 356 virksomheder ind på et halvt år. Det havde jeg ikke drømt om i min vildeste fantasi. Men det viser, at efterspørgslen for FC Midtjylland er stor. Det er ikke mange, vi har ringet til i vores nærområde, det er typisk ude i kanten af vores regionen. Der er mange derude, som gerne vil FC Midtjylland og føler sig som en del af FCM. Så det viser med al tydelighed, at FCM har en kæmpe plads i hele regionen. Det skal vi fortsat være gode til at udnytte på en god måde, så det bliver en win-win-situation for virksomhederne og for FC Midtjylland, siger den kommercielle direktør.

Ny sponsor giver ny lounge
Mange mennesker kender shop in shop, hvor der er flere butikker i én, og til søndagens derby mod Viborg FF kan FC Midtjylland så præsentere et nyt koncept. En lounge i den nuværende Eniig loungen. Actona er en af de mange nye sponsorer i klubben, og de har købt navnet på den nye lounge i loungen, som de også har indrettet.

Actona Loungen giver unikke rammer for at lave noget ekstraordinært for kunder eller gæster. Den har plads til 28 spisende gæster og bliver den største selvstændige lounge på MCH Arena, man kan leje i forbindelse med kampe.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. VIBORG FF SØNDAG D. 19. FEBRUAR KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Det er et nyt koncept, at man har en lounge i loungen. Det har vi ikke oplevet andre steder. Så man kan være en del af den store lounge men samtidig have sin egen. Der er lydisoleret, så man kan have sit eget foredrag derinde, samtidig med der sker andre ting i den store lounge, siger Jacob Jørgensen.

Det har længe været et ønske for FC Midtjylland at kunne tilbyde klubbens samarbejdspartnere en større lounge til selskaber.

- Vores skybokse er stort set altid udsolgte, og efterspørgslen på at lave arrangementer i forbindelse med vores kampe er stor. Mange har ønsket at lave arrangementer til 20-25 personer, og det har vores skybokse ikke kapacitet til, selv hvis de skulle være ledige. Så det at have et stort og eksklusivt lokale hvor man kan gøre noget ekstraordinært for inviterede gæster har været et stort ønske både for os og for vores samarbejdspartnere. Derfor tror vi også på, at vores nye Actona Lounge bliver en succes. Den er allerede udsolgt frem til sommer, siger Jørgensen.

På søndag fejres indvielsen af den nye Actona Lounge med rundvisning og champagne, og samtidig vil der være et specielt åbningstilbud for dem, der ønsker at reserve loungen til den kommende sæson.

ALT OM CLUB FCM

Club FCM
5000kr. + moms

• 25 Billetter / siddepladser pr. sæson (gældende Sportsmaster- og CC. Contractor tribunen)