30.11.2016, 10:40 | Af: Martin Dons | Foto: Getty Images

Ulv på Superligaens bedste hold

I år har Alka Superligaen fejret sit 25 års jubilæum, og i den anledning er der sat et all star-hold

Alka Superligaen har 25 år på bagen, og det har kastet bogen ”Superligaen i 25 år” af sig. I den bliver samtlige klubber, der gennem historien har optrådt i ligaen, for første gang portrætteret i én og samme bog.

Derfor har FC Midtjylland naturligvis også fundet vej til siderne. Kapitlet om FC Midtjylland er skrevet af den tidligere Ikast-spiller Flemming Linnebjerg, der nu er journalist og forfatter, og som tidligere har skrevet bogen "Livet i en professionel fodboldklub", som tager læseren med ind bag facaden hos FC Midtjylland.

I bogen kåres også det bedste hold i Superligaens historie. For at fejre jubilæet og bogen har bogens redaktør og bidragsydere sat alle tiders bedste hold fra Superligaens historie - et slags ”All star hold”.

Ikke bare de bedste spillere, men det bedste hold - i hvert fald ifølge bidragsyderne, for den slags er jo ofte kilde til stor uenighed blandt fodboldfans.

Fra FC Midtjylland er Mohamed Zidan repræsenteret på holdets midtbane, hvor han er portrætteret i FC Midtjyllands sorte trøje. Zidan tog Superligaen med storm, da han spillede for FC Midtjylland fra 2003 til 2005, hvor det blev til 47 kampe og 30 mål for ulvene.

Udover Mohamed Zidan består holdet af Lars Høeg, Lars Jacobsen, Daniel Agger, Torben Piechnik, Niclas Jensen, Tobias Linderoth, Martin Jørgensen, Jesper Grønkjær, Søren Frederiksen og Ebbe Sand.