17.02.2017, 17:55 | Af: Trine Ottow Olsen | Foto: FC Midtjylland

Varmede op til derbyet med Åbent Stadion

Traditionen tro bød FC Midtjylland til Åbent Stadion i vinterferien, og de fremmødte, børn som voksne, fik som lovet en oplevelse ud over det sædvanlige

Lupus sørgede for at varme børnene godt op, inden FC Midtjyllandss eventchef bød velkommen og skød rundturen bag kulisserne i gang. Første stop på turen tog de besøgende tilbage til begyndelsen med historien om, hvordan de to tidligere rivaliserende klubber og fangrupper stod sammen i den kolde marts-sne og sikrede færdiggørelsen af det meget ambitiøse, men ret forsinkede fodboldstadion på Heden.

Herfra gik turen til Hall of Fame, hvor tilhørerne blev klogere på, hvorfor FCMs udebanetrøjer er lilla, hvem der bragte de spraglede fodboldstøvler til Heden, og hvad der stod i Don Øs fax til klubben i 2003.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. VIBORG FF SØNDAG D. 19. FEBRUAR KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

Turen gik forbi skyboksene, tribunerne og speaker-rummet, og alle børnene fik lov til at sidde på spillerbænken og juble, som var mesterskabet i hus endnu engang. Undervejs var intet spørgsmål for stort, og der var tid til at tage masser af billeder og sende snaps til vennerne helt inde fra det allerhelligste, nemlig omklædningsrummet.

Da rundturen igen nåede foyeren, stod seks veloplagte spillere klar til at skrive autografer og få taget billeder. Også Lupus måtte hive tuschen frem, og stemningen var i top. Ovenpå al den insiderviden, kunne sulten stilles med hotdogs og tørsten slukkes i masser af sodavand, og inden deltagerne vendte snuden hjem efter et veloverstået besøg på MCH Arena, slog de vejen forbi Ulveshoppen, hvor de fik en fin goodie bag med lidt lækkert FCM-merchandise.

Vi siger tak for en dejlig eftermiddag, og vi glæder os til igen at byde jer velkommen til Åbent Stadion på MCH Arena!

FCM vs. SJE – 9. apr.