09.03.2017, 13:29 | Af: Trine Ottow Olsen | Foto: FC Midtjylland

Veloplagt panel tog imod spørgsmål fra fans

Humøret var højt, og der blev ikke sparet på de gode historier, da FCM onsdag aften inviterede til Fanforum i BW-loungen på MCH Arena

Igen i år bød FC Midtjylland indenfor til Fanforum, hvor klubbens fans fik mulighed for at stille nøglemedarbejdere spørgsmål, og denne gang bestod panelet af sportsdirektør Claus Steinlein, kommerciel direktør Jacob Jørgensen og cheftræner Jess Thorup.

Efter at have taget plads på scenen i BW-loungen bød Claus Steinlein velkommen, takkede for det fine fremmøde og hilste mange gange fra både ejer Matthew Benham og bestyrelsesformand Rasmus Ankersen, der har været med ved de foregående arrangementer, men som desværre ikke kunne være til stede denne gang.

Inden der blev åbnet for spørgsmål fra de mange fremmødte fans, lod de tre paneldeltagere mikrofonen gå på runde, og Claus Steinlein lagde ud med at begrunde de beslutninger, klubben tog i transfervinduet. Jess Thorup forklarede om det gode sammenhold og det fællesskab, der er helt unikt for FC Midtjylland. Cheftræneren inkluderede også fansene i, hvad der bliver arbejdet på til træningen i øjeblikket.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. FC NORDSJÆLLAND SØNDAG D. 19. MARTS KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Da Jacob Jørgensen overtog mikrofonen, vovede han pelsen og lagde ud med et par sportslige kommentarer, til stor morskab for både panel og tilhørere. FC Midtjyllands fans er dem, der skaber den gode stemning på lægterne, både til ude- og hjemmekampe, og den kommercielle direktør roste de fremmødte og takkede for deres altid høje engagement.

Nu fik de mange fans lov til at stille spørgsmål, og det var tydeligt, at de fremmødte havde stor interesse i FCM og vidste meget om fodbold. En enkelt var endda så skarp, at Jess Thorup luftede ideen om et trænerjob. Den gode stemning fortsatte, og ind imellem de mange gode spørgsmål til blandt andet angribere, akademiet og status på skader, var der plads til sjove anekdoter og røverhistorier.

Vi siger tak for en god aften, og vi ser frem til igen at kunne byde vores fans til Fanforum.

FCM vs. SJE – 9. apr.