03.02.2017, 15:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Vind VIP-billetter: Bliv ulveambassadør for FC Midtjylland

Nu kan du blive ulveambassadør for FC Midtjylland og samtidig få chancen for at vinde VIP-billetter og en valgfri spillertrøje med autografer

FC Midtjylland bestræber sig hver uge på at levere masser af nyheder til fans, sponsorer og andre interessenter via fcm.dk, nyhedsmail og sociale medier. Målet er at nå ud til så mange som muligt med vores historier, og nu har du mulighed for at bidrage til at skabe større opmærksomhed omkring FC Midtjylland.

Du kan nemlig blive ulveambassadør for FC Midtjylland.

Hvad er en ulveambassadør?
Kort sagt bliver du ulveambassadør ved at give FC Midtjyllands lov til at dele nyheder eller andet relevant indhold på din Facebook-væg. På den måde hjælper du FC Midtjylland med at komme ud til endnu flere mennesker med spændende og relevante nyheder om klubben, spillere, events osv.

Du har dog altid mulighed for at afvise en deling på din Facebook-væg, således at du fortsat selv har fuld kontrol over, hvad der bliver delt på din væg.

Til gengæld for din hjælp får du mulighed for at se nyheder fra FC Midtjylland før alle andre – det kan for eksempel være om nye tiltag i klubben, nye spillere, trøjer og meget mere.

Vind VIP-billetter og en signeret spillertrøje
Vælger du at blive ulveambassadør, deltager du samtidig automatisk i konkurrencen om 2 VIP-billetter til kampen mod Viborg FF på MCH Arena søndag den 19. februar klokken 18.00 samt en signeret spillertrøje med din favoritspiller hos FC Midtjylland.

Vi trækker en vinder blandt alle ambassadører den 13. februar og vedkommende får direkte besked.

Læs mere om at være ulveambassadør og deltag i konkurrencen her >>

FCM vs. BIF – 4. maj.