11

Midtbanespiller

Christian Tue Jensen

Christian Tue Jensen
Nationalitet Danmark
Fødselsdag 09.03.2000

Tue har allerede prøvet det, som de fleste drenge drømmer om. Været i kamp for nogle af Europas største klubber. For selv om Christian Tue først lige er fyldt 15 år, så har han allerede trukket Bayern München-, PSV- og Liverpool-trøjen over hovedet.

Og som Liverpool-fan var det stort at trække den røde trøje over hovedet. Både som U14- og U15-spiller har han været til prøvetræning i den engelske traditionsklub. På trods af sin unge alder og mange store oplevelser, så er han god til at fokusere på nuet. Han er en glad dreng med benene solidt plantet på jorden.

Christian er en dreng, som ikke er kommet sovende til sin succes. Siden han var helt lille, har han selvtrænet meget. Han er ærgerrig og bevidst omkring sin egen udvikling.

Den spilintelligente midtbanespiller er en teknisk velfunderet spiller, som er god med begge ben. Samtidig er han meget dedikeret, lyttende og læringsparat. Han har en fantastisk basisteknik og er dygtig på førsteberøringen, i pasningerne og i sine vendinger. Han har gode finte- og sparkefærdigheder, og så er han hurtig. 

UEFA 2017-2018
Kampe
Mål
Kort
Christian Tue Jensen
Nationalitet Danmark
Fødselsdag 09.03.2000

FCM vs. FCN – 21. jul.

Køb billet