FCM-app

Mere fodboldindsigt med den nye FCM-app

Med vores nye app kan du komme endnu tættere på FC Midtjylland. Du får dybtgående indsigt og data på vores kampe og spillere, og som noget nyt kan du opbevare billetter og sæsonkort direkte i app'en.

Hvor store var Anders Dreyers chancer mod Liverpool egentlig? Hvor bevæger Evander sig oftest rundt på banen? Og hvor mange af sine dueller vinder Alexander Scholz i løbet af en kamp?

Alt det og meget andet kan du få svar på i app’en, hvor du bl.a. kan se masser af statistik live under vores kampe, f.eks. Expected Goals og Heatmap, og på spillerprofilerne kan du se opsummeret statistik for hele sæsonen i 3F Superligaen.

Du kan deltage i quizzer og afstemninger, og du kan indimellem få glæde af vores fanfordele kun til FCM-fans, ligesom du kan vinde fede præmier for de point, du optjener ved at bruge app’en.

Ikke mere snak! Download app’en i App Store eller Google Play via knapperne nedenfor.

App StoreGoogle Play

Masser af fede features

FCM-app'en giver dig alt det bedste fra FC Midtjylland og er uundværlig for enhver FCM-fan.

Nyheder

Læs alle nyheder om FC Midtylland, så du altid er fuldt opdateret om klubben.

Kampe

Få overblik over vores kampe på tværs af alle turneringer.

Indsigt

Følg kampene live i matchcenteret og se bl.a. Expected Goals og Heatmap for alle spillere.

Spillere

Se spillerprofilerne med kampdata for alle sæsonens kampe i 3F Superligaen.

Quizzer

Deltag i quizzer og afstemninger med andre FCM-fans.

Fordele

Få adgang til unikke fanfordele og lodtrækninger med fede præmier.

Sæsonkort

Opbevar sæsonkort/billetter og scan dem direkte fra app'en.

Point

Optjen point i app'en og brug dem på lodtrækninger med fede præmier.

Få svar på dine spørgsmål om FCM-app'en

Der kan være mange spørgsmål om app'en, og vi har her samlet svarene på en række af de mest almindelige spørgsmål.

Hvordan downloader jeg app'en?

Du kan downloade app'en i både App Store og Google Play. Har du i forvejen den gamle app på din telefon, anbefaler vi, at du sletter den og downloader den nye fra bunden. Hvis du søger efter "FCM" eller "FC Midtjylland" i henholdsvis App Store eller Google Play, vil app'en komme frem. Herefter kan du installere den på din telefon.

Download app’en i App Store eller Google Play via knapperne nedenfor.

App StoreGoogle Play

Får jeg flere fordele med en bruger på app'en?

Ja, hvis du opretter en bruger på app'en, kan du få endnu flere fordele. Der vil løbende komme lodtrækninger, quizzer, afstemninger og fanfordele kun for registrerede brugere, og med en bruger kan du opbevare sæsonkort og billetter til vores hjemmekampe digitalt i app'en.

Opretter du en bruger, opfordrer vi dig til at udfylde så mange oplysninger om dig selv som muligt under oprettelsen, så vi kan målrette indhold, tilbud, konkurrencer osv. til dig, men det er kun et krav, at du angiver e-mail og brugernavn.

Du kan altid opdatere dine oplysninger og holde dem ajour på din profil under indstillingerne. Vi opfordrer til, at du jævnligt tjekker dine oplysninger og holder dem opdateret.

Kan jeg logge ind med min bruger fra den gamle app?

Nej, du kan ikke logge ind på den nye app med den bruger, du havde på den gamle app.

Du skal derfor oprette en ny bruger, hvis du skal have glæde af lodtrækninger, fanfordele, quizzer, afstemninger, opbevaring af sæsonkort/billetter m.m.

Efter den nye app er blevet tilgængelig i App Store og Google Play, kan du ikke længere bruge den gamle app. Det betyder også, at vi vil slette alle brugerdata i den gamle app med udgangen af november 2020 – undtagen din e-mail-adresse, som vi bruger til vores nyhedsbrev. Du kan dog altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Vi har derfor ikke mulighed for at se dine point, persondata eller øvrig historik i den gamle app, når disse data er slettet.

Hvordan bliver sæsonkort og billetter vist i app'en?

Du kan opbevare både sæsonkort og billetter i app'en og scanne dem direkte fra din telefon på kampdage på MCH Arena. Ønsker du det, skal du have en bruger på app'en, og derefter kan du forbinde din appbruger med din konto i vores billetsystem.

På din profil skal du klikke på ikonet "Sæsonkort" i bunden. Her skal du indtaste de oplysninger, som du bruger, når du logger ind i vores billetsystem. Når du har forbundet din appbruger med din konto i vores billetsystem, vil du kunne se dine aktive sæsonkort og billetter i app'en.

Kan du ikke huske din adgangskode til billetsystemet, kan du eventuelt nulstille den, inden du forbinder din appbruger med din konto i billetsystemet. Du skal nulstille din adgangskode i billetsystemet og ikke i app'en.

Nulstil din adgangskode

Vær opmærksom på, at du kun kan forbinde din appbruger til én konto i billetsystemet. Når du først har forbundet din appbruger til din konto i billetsystemet, kan du ikke koble dem fra hinanden igen. Det er derfor vigtigt, at du forbinder til den korrekte konto i billetsystemet fra start.

Hvornår bliver mine point tilgængelige i app'en?

Har du ansøgt om at få dine point fra den gamle app med over i den nye, skal du have oprettet en bruger på den nye app med den korrekte e-mail senest tirsdag den 3. november kl. 23.59.

Du kan sagtens logge ind med Apple ID (iOS-brugere), Facebook eller din billetkonto – det er bare vigtigt, at det så også er den angivne e-mails-adresse, du bruger på Facebook, i billetsystemet osv.

Vi vil overføre pointene til dig i løbet af onsdag den 4. november, hvorefter de vil være tilgængelige i den nye app.

Hvordan optjener jeg point, og hvad kan de bruges til?

Du optjener point ved at bruge app'en. Det kan f.eks. være at læse nyheder, se videoer, kigge i kampprogrammet, deltage i quizzer og meget andet. Jo mere du bruger app'en, jo flere point optjener du.

Du skal have en bruger i app'en for at kunne optjene point.

Du kan altid se dine point på din profil i app'en, og under "Mine points" kan du se, hvornår du optjener de næste point ved forskellige aktiviteter.

Pointene kan bruges på at deltage i forskellige lodtrækninger, når de er tilgængelige i app'en. Du finder lodtrækningerne på din profil under "Pointshop", og det kan f.eks. være lodtrækninger om billetter, gavekort, merchandise m.m.

Hvis du tillader notifikationer, vil du få besked, når der kommer en ny lodtrækning.

Hvad er en fanfordel?

En fanfordel er en voucher, som vi giver til FCM-fans gennem app'en. Det kan enten være en digital fanfordel, hvor du skal bruge en rabatkode online for at indløse fanfordelen, eller det kan være en fysisk fanfordel, hvor du skal swipe på din mobil for at indløse fanfordelen.

En fanfordel kan f.eks. være rabat i Ulveshoppen, en gratis øl/sodavand på stadion, tilbud fra vores sponsorer m.m.

Du skal have en bruger i app'en for at få adgang til fanfordele.

Du finder fanfordelene på din profil under "Fanfordele", og på hver fanfordel kan du læse betingelserne for at indløse fanfordelene.

Vær særlig opmærksom på de fysiske fanfordele, som oftest kun kan bruges én gang. Har du først swipet på fanfordelen, er den ikke længere tilgængelig. Det er derfor vigtigt, at du lader ekspedienten swipe, så vedkommende kan se, at fanfordelen ikke tidligere er anvendt.

Hvis du tillader notifikationer, vil du få besked, når der kommer en ny fanfordel.

Hvad bruger I mine personoplysninger til?

Vi behandler forskellige personoplysninger om dig, når du opretter en bruger på vores app. I vores privatlivspolitik på linket nedenfor kan du læse præcist, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvad vi bruger dem til.

Privatlivspolitik for app'en