07.06.2016, 12:40 | Af: Martin Duus Horslund | Foto: FC Midtjylland

U17: Vi skal slutte godt af

FC Midtjyllands U17-hold spiller i morgen sin sidste kamp i liga-regi og jagter bronzemedaljen i Esbjerg, mens det fredag gælder pokalfinalen

Storsejren på 5-0 over Silkeborg bragte det yngste akademihold et enkelt point fra tredjepladsen og metal før sidste spillerunde. Det betyder dog også, at holdet er afhængig af, at AaB, som i øjeblikket ligger til bronze, smider point i deres sidste opgør hjemme mod mestrene fra FC København.

Hvordan det går med konkurrenterne er dog noget, der kommer i anden række for trænerteamet, fokus er på egen præstation først.

- Det er den sidste kamp i ligaen, og vi vil selvfølgelig rigtig gerne slutte godt af. Vi skal prøve at spille ligesom i de seneste kampe, hvor spillet har fungeret godt og forsøge at dominere mod Esbjerg.

- En sejr er påkrævet, hvis vi skal have en chance for bronzemedaljer, men vi må se til de andre kampe bagefter, siger cheftræner Svend Graversen.

Sidste gang de to hold mødtes i Ikast endte det 2-2. Opgøret onsdag fløjtes i gang klokken 18.30 på Veldtofte Idrætspark.

FCM U17 er dog ikke helt færdige med at spille fodbold, selvom ligaen stopper. Holdet har nemlig spillet sig helt frem til U17-pokalfinalen mod Vejle, og den dyst finder sted på Givskud Stadion fredag klokken 17.30.

For dem, der vil støtte drengene, er adressen på Givskud Stadion, Stadionvej 15, Givskud, 7323 Give.

FCM vs. AGF – 15. dec.

Køb billet