24.07.2017, 11:32 | Af: | Foto: FC Midtjylland

U19 tilbage fra ferien med testsejr over tyskere

Gode takter og giftige dødbolde i 3-1 sejren over HSV

Efter tre ugers velfortjent restitution mødte Akademispillerne i sidste uge ind til en ny sæson, og søndag viste de så, at de ikke har glemt at spille fodbold i løbet af sommerferien.

Det skete med en træningskamp mod HSV, som ulvene senest mødte ved SPAX Cup i Tyskland i starten af juni. Ved den lejlighed blev det til en 2-0 sejr til FCM U19, og søndag blev det til en ny sejr, denne gang med cifrene 3-1, efter en kamp, hvor samtlige FCM-spillere fik en halvleg.

- Det var en rigtig fin kamp, især når man tager i betragtning, at vi kun har været i gang i en uge. Vi havde fokus på vores organisation, og vores presspil, men på et individuelt plan, hvor vi øvede, hvordan den enkelte spiller skal agere i de forskellige kampsituationer. Det går fint i hånd med den fysiske opbygning af truppen frem mod sæsonstart, og i perioder så det rigtig fornuftigt ud, selvom der også var enkelte smuttere undervejs, beretter cheftræner Kenneth Andersen.

Styr på standarderne
En anden ting, der fungerede godt i kampen var standardsituationerne. Dem havde Mads Buttgereit brugt torsdagen på at træne med spillerne, og udbyttet var til at få øje på, da samtlige tre FCM-scoringer faldt efter dødbolde.

Ved 1-0 målet blev et langt indkast forlænget videre til Sebastian Buch, der scorede, og ved 2-0 målet førte et andet indkast til at bolden blev spillet skråt bagud til Andreas Poulsen, der scorede fra distancen. Ved 3-1 målet kom en HSV-spiller til at sende bolden ind i eget net, efter at FCM-frispark fra siden var blevet rettet af på vej ind i feltet.

Faktisk kunne det have været blevet til fire scoringer på dødbolde, men Buch misbrugte et straffespark i ved stillingen 1-0.

FC Midtjylland U19 - Hamburger SV U19 3-1 (1-0)
1-0 Sebastian Buch Jensen
2-0 Andreas Poulsen
2-1 HSV
3-1 Selvmål

FCM vs. EFB – 28. jul.

Køb billet

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox