20.11.2013, 09:17 | Af: Administrator

Larsen med i dansk U21-sejr

Marco Larsen fik det sidste kvarter i den danske 2-0-sejr over Andorra.

Mens hele Danmark i aftes var på vej til stemmeboksene, så kæmpede det danske U21-landshold for en ny sejr i EM-kvalifikationen. Og det gjorde de danske talenter så godt, at de hentede en 2-0-sejr på udebane over Andorra og dermed fastholder førstepladsen i puljen foran Rusland.

FC Midtjylland er repræsenteret i den danske trup ved Marco Larsen, og han blev sendt på banen efter 74 minutter, da han afløste den tidligere ulve Lasse Vigen, der har gået på Akademiet, men i dag spiller i engelske Fulham.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF SØNDAG D. 24/11 KØB BILLETTER HER >>

- Vi spiller på en svær bane, mod et hold som gør det svært for os. De havde parkeret deres spillere foran målet, og det gjorde det svært at åbne op, men vi får en vigtig sejr. Det var ikke en kamp til historiebøgerne, men vi fik set nogle nye spillere an, siger U21-landstræner Jess Thorup til dbu.dk.

Marco Larsen skal sammen med resten af ulveflokken i aktion igen på søndag, når det gælder Brøndby i Superligaen.

Se højdepunkter fra U21-landsholdets sejr her.