24.07.2013, 08:51 | Af: Administrator

FIFA14: Hvilken ulv skal på forsiden?

Forsidejagten er skudt i gang. Hvilken FC Midtjylland-spiller skal på forsiden af det nye FIFA14?

Superligaen sæson blev skudt godt i gang med en sejr mod AGF, og nu skydes jagten på FIFA14 forsiden i gang. Igen i år er det de midtjyske fans, der bestemmer, hvilken FCM-spiller, de vil have på forsiden af FIFA 14 Club Edition.

FC MIDTJYLLAND - FC KØBENHAVN SØNDAG D. 28/7 KØB BILLETTER HER >>

Afstemningen foregår på Facebook, hvor du har mulighed for at stemme din favorit blandt fem udvalgte spillere på forsiden.

KØB SÆSONKORT>>

De fem FCM-profiler, du kan vælge mellem, er Jonas Lössl, Morten 'Duncan' Rasmussen, Rilwan Hassan, Petter Andersson og Erik Sviatchenko. Du finder afstemningen, som stopper den 5. august, på FC Midtjyllands facebookside her.

FCM vs. SJE – 2. mar.

Køb billet