15.07.2013, 13:36 | Af: Administrator

Korch udtaget til U20-landsholdet

FC Midtjyllands talentfulde keeper Oliver Korch er udtaget til NI Milk Cup i Nordirland.

Det danske U20-landshold deltager for tiende gang på 12 år i den traditionsrige NI Milk Cup, som spilles i Nordirland. I den danske trup har landstræner Jess Thorup fundet plads til den talentfulde FCM-keeper Oliver Korch, der kan få debut på U20-landsholdet.

Korch, der tidligere på sommeren var en del af det det danske U19-landshold, som forsøgte at kvalificere sig til EM, mødes med U20-landsholdstruppen den 25. juli i Helsingør, hvor talenterne har en tredages træningssamling, inden turen går til Nordirland.

På bare fem dage spiller de danske talenter tre kampe. Den 29. juli åbner danskerne mod de nordirske værter, hvorefter modstanderen er Mexico, inden holdets sidste kamp er mod USA.

Den danske landstræner har måttet se bort fra flere stamspillere, som er med omkring deres respektive superligahold, og det betyder givetvis, at Jess Thorup har måttet se bort fra Patrick Banggaard, der har været fast mand på U19-landsholdet, og som i slutningen af sidste sæson tilkæmpede sig en plads i ulvenes midterforsvar.

Da det danske U20-landshold sidste år nåede finalen, var FC Midtjylland også repræsenteret, da Frederik Møller og André Rømer dengang var i den danske trup. Se hele den danske trup her.