28.08.2013, 11:46 | Af: Administrator

Bliv en del af CLUB 2012

CLUB 2012 er vokset til over 500 virksomheder. Køb CLUB 2012 online på fcm.dk.

FC Midtjylland oplever fortsat stor interesse for CLUB 2012-sponsoratet, og klubben kan i dag præsentere over 500 CLUB 2012-sponsorer. Der er tale om virksomheder fra Thisted i nord til Esbjerg i syd, der bakker op om Hele Regionens Hold. FC Midtjylland har i dag opbakning fra over 750 virksomheder.

Der er mange virksomheder i regionen, der brænder for FC Midtjylland og fodbolden, men som ikke har mulighed for at tegne et større sponsorat. Dem giver ulvene med CLUB 2012 nu også muligheden  for at blive en del af FC Midtjylland-familien for et symbolsk årligt beløb.

KØB DIT CLUB 2012 >>

- For os handler det også om at skabe et stort erhvervsnetværk om FC Midtjylland, og her er CLUB 2012 en god mulighed for både at støtte regionens fodboldhold og samtidig indgå i et regionalt erhvervsnetværk, som har fokus på at skabe nye relationer og dermed mulighed for nye kunder og omsætning, siger Jan Lindegaard, der er relation manager i FC Midtjylland, og fortsætter.

- Vi skelner ikke mellem ”store og små virksomheder” – det er mennesket bag virksomheden, der er netværket – ikke firmanavnet. CLUB 2012 giver en mulighed for at komme endnu tættere på FC Midtjylland fodbold,  og sammen kan vi udvikle erhvervsnetværket i regionen.

Læs mere om CLUB 2012 >>

- FC Midtjylland skaber rammerne for udvikling af relationer på tværs af kommunegrænser, brancher og andre eventuelle skel i Ulveland – og  til gavn for den regionale erhvervsudvikling, fortæller Jan Lindegaard.

Og et medlemskab af CLUB 2012 betyder da også en række fordele. Sponsoratet giver nemlig mulighed for at deltage i de mange netværksmøder, temamøder og andre arrangementer, som FC Midtjylland tilbyder. Derudover tilbydes blandt andet billetter til ti af FC Midtjyllands hjemmekampe efter eget valg og på den tribune/plads du ønsker, ligesom virksomheden får firmanavn på sponsortavlen/TV på MCH Arena. Desuden bliver alle medlemmer inviteret til et særligt CLUB2012-arrangement på MCH Arena.

- Målet med CLUB 2012 er at samle de midt- og vestjyske virksomheder, så vi sammen kan sætte både FC Midtjylland og regionen på landkortet og ikke mindst forstærke det regionale erhvervssamarbejde via vores netværkstiltag, siger Jan Lindegaard.