11.11.2014, 14:48 | Af: Administrator

Hold din fødselsdag på MCH Arena

Med FC Midtjyllands nye tilbud kan alle fodboldtossede piger og drenge holde den ultimative fodboldfødselsdag på MCH Arena med superligakamp, VIP-oplevelser og hotdogs i lange baner.

FC Midtjylland lancerer et nyt fødselsdagskoncept, der giver en heldig fan muligheden for at fejre sin fødselsdag på ulvenes hjemmebane. En komplet børnefødselsdag, der helt sikkert bliver en mindeværdig oplevelse for alle gæsterne, og ikke mindst for fødselsdagsbarnet.

Med VIP-fødselsdag på MCH Arena får man sit eget opdækkede FCM-fødselsdagsbord, besøg af superligaspillere og Lupus, VIP-adgang til autografskrivning, ”all you can eat and drink” af hotdogs, sodavand og popcorn, en FCM-goodiebag til gæsterne og en helt særlig fødselsdagsgave til fødselaren fra FC Midtjylland. Det hele tilbydes til 350 kroner pr. gæst.

Med det nye tiltag imødekommer man efterspørgslen fra fansene, fortæller Sejer Aagaard, der er project & event manager i FC Midtjylland.

- Jeg har fået rigtig mange henvendelser fra forældre, der ønsker at holde en børnefødselsdag i forbindelse med vores hjemmekampe, men indtil nu har vi ikke haft et tilbud til dem. Det har vi heldigvis nu, siger Sejer Aagaard, som kan fortælle, at der bliver drejet på alle fødselsdagsknapper.

- Vi skruer op for alt det, som du ikke får i tv. Du kan faktisk give hånd til vores superligaspillere, når de kommer forbi og hilser. Du kan få en snak og en autograf efter kampen. Og så oplever man stemningen og fodboldspillet helt tæt på, når kampen er i gang, fortsætter Aagaard.

Startskuddet er netop lydt, og det er allerede nu muligt at bestille en fodboldfødselsdag til ulvenes næste hjemmekamp mod AaB søndag den 23. november, men man skal skynde sig, hvis man vil være sikker på, at kunne få plads.

- Vi vil gerne gøre det lidt eksklusivt at fejre fødselsdag hos os, så derfor er der begrænsede pladser til rådighed. Man skal føle, at man er noget særligt, når fødselsdagen bliver holdt her på MCH Arena, både som gæst og fødselar, afslutter Sejer Aagaard.

Du kan bestille en VIP-fødselsdag ved at kontakte Sejer Aagaard på: +45 25 60 00 65 / saa@fcm.dk

>> Download tilbuddet som PDF

FCM vs. RFC – 26. aug.

Køb billet

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox