21.02.2014, 10:22 | Af: Administrator

Kom til fodbold med studierabat

I foråret 2014 kan alle studerende i hele regionen købe billige fodboldbilletter til 60 kroner mod forevisning af gyldigt studiekort. Tilbuddet gælder til alle FC Midtjyllands hjemmekamp i forårssæsonen.

FC Midtjylland er en talentudvikler – også udenfor banen. Derfor giver klubben en stærk studierabat til forårssæsonen 2014. Alle studerende kan mod forevisning af gyldigt studiekort købe en ståpladsbillet til kun 60 kroner på Unibet Tribunen.

Tilbuddet gælder til alle ulvenes hjemmekampe på MCH Arena i Superligaen. Studiebilletterne kan købes i infoboden på MCH Arena på selve kampdagen, og det derfor ikke muligt at købe studiebilletterne på forhånd.

Download tilbuddet som pdf her.

Der tages forbehold for udsolgte billetter.

FCM vs. FCN – 4. mar.

Køb billet

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox