05.03.2014, 13:30 | Af: Administrator

Talenttilbud: Kom til bold med studierabet

SU-budgettet kan være stramt, men derfor skal du ikke snydes for Superligabold på MCH Arena.

FC Midtjylland er talentudvikler – også udenfor banen. Derfor giver klubben en stærk studierabat til forårssæsonens syv hjemmekampe. Alle studerende kan nemlig mod forevisning af gyldigt studiekort købe en ståpladsbillet til kun 60 kroner på Unibet Tribunen.

Og ulvene går et spændende forår i møde, som skydes i gang på hjemmebane på mandag, hvor SønderjyskE er modstanderen. Derudover venter der hjemmekampe mod FC København, Viborg, AaB, OB, FC Vestsjælland og FC Nordsjælland.

Studiebilletterne købes i infoboden på MCH Arena på selve kampdagen, hvorfor det ikke muligt at købe studiebilletterne i forsalg.

FCM vs. AAB – 18. feb.

Køb billet

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox