05.05.2015, 09:05 | Af: Administrator

Billetsalg til FCK-kampen skydes i gang i dag

STATUS: ALT UDSOLGT efter 1 timer 32 minutter.

27 sæsonkort solgt efter sejren over Randers FC. I eftermiddag klokken 14.00 åbner billetsalget til hjemmekampen mod FC København den 17. maj.

Interessen for FC Midtjylland er lige nu på kogepunktet, og efter gårdagens 5-2-sejr over Randers FC på et entusiastisk og velbesøgt MCH Arena blev der solgt ikke mindre end 27 sæsonkort. Dertil kan lægges yderligere 18 sæsonkort, som blev solgt henover weekenden.

Dermed er endnu 45 fans sammen med godt 5200 andre sæsonkortholdere sikret en plads på MCH Arena til sæsonens sidste og afgørende kampe i foråret. Den næste i rækken af spændende kampe på hjemmebane er mod FC København den 17. maj.

VIL DU HA' PLADS
GARANTI? 
INDTIL KL.14 KAN DU BESTILLE SÆSONKORT!!!
www.fcm.dk/saesonkort

 

- Vi oplever en enorm stor interesse for sæsonens sidste kampe, og med et sæsonkort er man sikret en plads til de sidste tre kampe i sæsonen. Det har mange allerede gjort, selv om der kun er få kampe tilbage, siger Birgitte Klausen, stadion- og billetansvarlig i FC Midtjylland, som fortæller, at der fortsat er åbent for salg af sæsonkort.

Billetsalget til opgøret mod FC København åbner i dag klokken 14.00, hvor der vil være 2000 ståpladser, 2000 siddepladser samt 1000 billetter på udebaneafsnittet i salg. Billetter købes online på fcm.dk/billet .

Men allerede nu kan man købe billet til ”Fodboldfesten”, som foregår til sæsonens tre sidste hjemmekampe. Se mere om den begivenhed her.