10.08.2019, 16:36 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Klar til mødet med en solid organisation

FC Midtjyllands cheftræner Kenneth Andersen er imponeret af AC Horsens' indledning på sæsonen

Når FC Midtjylland søndag eftermiddag løber ind på Casa Arena i 3F Superligaen, venter der et møde med et værtshold, som tankede masser af selvtillid i den seneste spillerunde.

På udebane vandt AC Horsens nemlig med 2-1 over Brøndby IF, og man må sige, at klubben i det hele taget har rejst sig på fineste vis efter det klare nederlag på 3-0 i sæsonpremieren mod FC Nordsjælland.

- Det er jo klassisk AC Horsens - de bliver aldrig et hold, som giver op, og jeg forventer da også, at vi søndag møder masser af energi på Casa Arena. Selv om de tabte til FC København, spillede de også en fin kamp der, så de har vinden i ryggen lige nu, siger Kenneth Andersen.

Trænerstaben brugte fredagen på at lukke Europa League-nederlaget til Rangers FC endegyldigt ned, og så var der lørdag udelukkende fokus på den kommende opgave i Horsens.

- Jeg forventer selvfølgelig, at vi alle er nulstillet, og jeg synes, spillerne har arbejdet fint ovenpå en gedigen skuffelse torsdag aften. Nu venter en ny opgave i den hjemlige liga, og den er vi klar til at løse, siger Kenneth Andersen, som jagter den femte Superliga-sejr på stribe.

- Ja, det gør vi da. Vi skal lykkes med at bryde AC Horsens' solide organisation ned, så vi kan skabe chancer, og en del af disse chancer skal vi veksle til scoringer, siger FC Midtjyllands cheftræner, som udover AC Horsens-kollektivets styrke nævner NIcolai Brock-Madsen som en spiller, der har vist sig ekstra meget frem i sæsonindledningen.

Han erkender, at det var lidt svært at finde ro efter 4-2 nederlaget på MCH Arena torsdag aften, men omvendt skal alle vise en professionel indstilling og være klar til en anden type opgave.

- Jeg synes, trænerne har arbejdet målrettet og koncentreret frem mod AC Horsens-kampen, så vi står godt forberedte inden kampen søndag, siger Kenneth Andersen.

Opgøret på Casa Arena fløjtes i gang klokken 16.00 søndag eftermiddag.