23.01.2018, 13:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

- Vi har erstatninger klar

Salget af Rasmus 'NK' efterlader et hul på holdkortet, men cheftræner Jess Thorup er tryg ved situationen

FC Midtjylland har netop solgt højre back Rasmus Nissen Kristensen til den store, hollandske traditionsklub Ajax Amsterdam.

- Jeg er stolt af at være træner for en klub, der kan præstere på et kontinuerligt højt niveau og samtidig lave store salg fra eget akademi, siger Jess Thorup.

I jagten på mesterskabet skal der lukkes et hul på holdkortet på den højre wingback i ulvenes 3-4-3-system, og svaret skal findes i årgang ’97.

- Vi er trygge ved, at vi har to unge og dygtige backs i Mads Døhr Thychosen og Alexander Munksgaard, som vi ved begge er dygtige spillere, og som nu kommer til at slås for at vinde ’NK’s gamle plads, siger Jess Thorup.

Rasmus Nissen Kristensen har spillet alle kampe på nær tre i både Superligaen og UEFA-kvalifikationen i seneste efterår.

- Det er altid et tab at miste en profil på holdet, men vi skal huske, at Rasmus også fik chancen, da der åbnede sig et hul under André Rømers karantæne. Nu er der et nyt hul, og vi er trygge ved, at både Mads Døhr Thychosen og Alexander Munksgaard har været ude og samle god erfaring i henholdsvis AC Horsens og Lyngby BK, siger Jess Thorup.

FCM vs. AAB – 29. apr.