12.12.2019, 08:55 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

12. december: Hurtig scoring i Aalborg

Baba Collins spolerede på ganske få sekunder en fodboldfest i Aalborg, da han scorede FC Midtjyllands hurtigste mål nogensinde

Den 5. april 2007 var der dækket op til stor fodboldkamp i Aalborg.

Hjemmeholdet AaB tog imod FC Midtjylland i Superligaen, hjemmeholdet på femtepladsen, mens gæsterne indtog andenpladsen, og nordjyderne var opsatte på at gøre det slemme ved de midtjyske gæster.

7188 tilskuere var på plads, men der blev forholdsvis hurtigt ro på hovedparten af publikum denne aften i Aalborg.

FC Midtjylland havde nemlig en afrikansk angriber i en startopstilling, som i offensiven også talte Frank Kristensen og Dennis Sørensen, og Baba Collins behøvede ikke ret lang tid for at spolere den nordjyske fest.

Der gik bare 17 sekunder, inden han bragte gæsterne i front, og klubbens hurtigste scoring nogensinde var basen for den senere 2-0 sejr.

På det daværende FCM-mandskab var også klubbens nuværende målmandstræner og assistenttræner, Lasse Heinze og Kristian Bach Bak.

Billederne er venligst stillet til rådighed af TV 3 Sport.