17.12.2019, 13:17 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

17. december: Benhams indtræden

Der var lidt for god plads i FC Midtjyllands pengekasse, dengang i 2014, men heldigvis trådte den engelske rigmand Matthew Benham til

Sommeren 2014 blev på alle måder skelsættende for FC Midtjylland.

Økonomien var presset, for nu at sige det mildt, men så kom engelske Matthew Benham til med en stor investering i klubben, og med sig havde han Rasmus Ankersen, som var strategen bag den engelske rigmands interesse i FC Midtjylland.

På et pressemøde fremlagde den nye ejer sammen med den nyudnævnte bestyrelsesformand Rasmus Ankersen planerne for investeringerne, og ambitionerne var tårnhøje fra første dag.

Billederne er fra pressemødet på MCH Arena, og straks derefter hørtes kritiske og skeptiske stemmer, som blandt andet talte om, at FC Midtjylland havde solgt sin unge sjæl.

At englænderne ville spolere det, FC Midtjylland havde bygget op.

Det er to mesterskaber og en pokaltitel siden – de seneste år garneret med store overskud - og Matthew Benham og Rasmus Ankersen er der i den grad stadig.