06.12.2019, 08:55 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

6. december: Salget af Skoubo

Ikke mindst økonomisk var salget af FC Midtjyllands topscorer afgørende for klubben

FC Midtjylland har i de første 20 år solgt mange spillere til meget fine priser, men ét af de vigtigste salg skete i sommeren 2002.

Topscorer Morten Skoubo var på det tidspunkt attraktiv for mange på den internationale scene, og FC Midtjylland manglede kapital.

Da Bundesligaklubben Borussia Mönchengladbach begyndte at røre på sig, var der udsigt til et stort salg efter datidens forhold, men transfervinduets lukning var nær.

Et salg ville give klubben et økonomisk boost af de helt store – men hvis salget kiksede, var FC Midtjylland tvunget til at geare kraftigt ned.

Det endte med et salg, og alle var glade, selv om det i FC Midtjylland gjorde ondt at miste den dengang 22-årige topscorer, som nåede at score 27 gange i 62 kampe for FC Midtjylland.

Billederne er venligst stillet til rådighed af Discovery.