14.01.2019, 10:25 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Årets medarbejdere kåret i FC Midtjylland

2018 var med endnu et mesterskab et fremragende år for klubben, men på kickoff-mødet i weekenden var blikket mest af alt stift rettet mod de kommende opgaver i 2019

Nordisk Film Biograf i Herning dannede en perfekt ramme, da FC Midtjylland i lørdags afviklede sit årlige kickoff-møde.
Mødet blev indledt med en hyldest af direktør Claus Steinlein, som på dagen fyldte 47 år, og siden fulgte indlæg fra de forskellige afdelinger.

Mere end 100 ansatte var på plads i salen, hvor der selvfølgelig var klap på skulderen til alle for veludført arbejde i 2018 – men som bestyrelsesformand Rasmus Ankersen sluttede af med at sige, handler det nu om fokus på de spændende opgaver i 2019.

Efter den formelle del skiftede scenen til Fermaten, hvor festudvalget havde sørget for fine forhold til den mere afslappede del af dagen, der bar på et 90'er-tema – det hele krydret med en fremragende optræden af stand up-komiker Jonas Mogensen.
Undervejs blev der uddelt jubilæumsnåle til Ulla Sandgaard og Kenneth Andersen, og årets medarbejdere blev berettiget hyldet på scenen.

På vegne af den sportslige afdeling kaldte sportschef Svend Graversen årets prismodtager for dedikeret, hårdtarbejdende og ligefrem. Et menneske med meget høje standarder fagligt, og et menneske som kalder en spade for en spade, når det er nødvendigt.
- Og til tider også når det ikke er nødvendigt, sagde Svend Graversen grinende, inden han kaldte fysisk træner Christian Clarup på scenen.

Fra FCM Klubsamarbejdet stod elitechef Jonas Bliksted for overrækkelsen, og han afslørede, at årets medarbejder i 2018 havde en finger med i masser af spændende tiltag fra FCM Klubsamarbejdet.
- På rigtig mange niveauer er han gået forrest som en ægte ulv, og det værdsætter vi i denne klub, sagde Jonas Bliksted, inden han bød Jesper Sigen velkommen på scenen.

Fra den kommercielle afdeling, som havde rekordomsætning i 2018, var direktør Jacob Jørgensen på scenen, og han beskrev blandt andet prismodtageren som en skarp motivator og garant for god stemning.
- Han er vellidt, dygtig, flittig og meget værdsat af såvel kollegaer som eksterne samarbejdspartnere. HP, du skal komme herop, sagde Jacob Jørgensen henvendt til salgschef Hans Peter Riis.

Stort tillykke til alle tre med de fortjente priser.

FCM vs. BIF – 1. sep.