16.10.2018, 09:00 | Af: Mads Jakobsen | Foto: FC Midtjylland

Ansøgningen om FCM SAMFUND Julegave er åben

Igen i år uddeler FCM SAMFUND julegaver til børn i økonomisk trængte familier

I FC Midtjylland vil vi gerne være kendt for at give tilbage til hele den Region, som klubben er opstået af og vi er af den overbevisning at FCM SAMFUND kan gøre en forskel.

Sidste år lancerede FCM Samfund projektet Julegaver, da det som barn i en mindrebemidlet familie kan være svært at få de samme oplevelser eller det nyeste sportstøj, som kammeraterne i omgangskredsen.

Julegaven hos FCM Samfund består derfor af træningstøj og fodboldstøvler, samt ét års kontingent til den lokale samarbejdsklub.

- Formålet er at sikre, at børnene er aktive både fysisk og socialt, så FCM Samfund kan være med til modvirke overvægt og social eksklusion blandt disse børn, fortæller leder af FCM Samfund Michael Koch.

Har du selv eller står du og kigger på en familie udefra, som har brug for en hjælpende hånd til årets julegave? Så er det nu, du skal ansøge og/eller læse mere om projektet via følgende link:

FCM SAMFUND: Mission Julegave

Der er tilmeldingsfrist søndag den 25. november.