27.09.2017, 09:47 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

App-update: Al begyndelse er svær

App'en FC Midtjylland har fået en god start, men teknisk har der været en del udfordringer, som FCM i øjeblikket arbejder på at løse

Den længe ventede FC Midtjylland app er gået i luften. Mere end 5.000 fans har allerede downloadet app’en, og det indikerer, at initiativet er rigtigt for de midtjyske fans og følgere af klubben.

- Det er et rigtig godt tegn, at der er så mange downloads på få dage. Det viser, at vi har ramt noget rigtigt, og det er vi glade for. Nu skal vi løse de udfordringer, som app’ens opstart har givet os, siger FC Midtjyllands marketingschef Morten Andreasen.

Lanceringen har ikke været problemfri, og flere har desværre oplevet tekniske problemer med app’en. I FC Midtjylland arbejdes der på højtryk for at løse de tekniske udfordringer og give fansene den bedst mulige oplevelse.

- Vi er klar over, at det ikke har været nogen nem fødsel, og at app’en har indeholdt nogle tekniske fejl. Det vil vi gerne beklage over for fansene og brugerne, og samtidig forsikrer vi, at vi gør alt, hvad vi kan, for at løse problemerne hurtigst muligt, siger Morten Andreasen.

De tekniske udfordringer, brugerne møder, håndteres og forsøges løst løbende. Følgende tekniske vanskeligheder er foreløbigt under luppen:

- Problemer med feed og statistik på kampe

- Problemer med 2D-live view

- Problemer med deltagelse i quizzer og køb af lodder

- Problemer med oprettelse af bruger

Senest er der kommet en ny opdatering til iPhones på App store tirsdag aften den 26. september, hvor opdateringen har løst problemet med, at app’en crashede, når man forsøgte at afspille videoer.

- Med løbende opdateringer vil vi ændre de problematikker, vi støder på. Vi er glade for al den feedback, vi har fået fra brugerne, bliv endelig ved med det, siger Morten Andreasen.

- Vi er meget ærgerlige over, at app’en har disse børnesygdomme, men vi er som klub kendt for at være innovative, og vi er kendt for ikke at give op. Derfor fortsætter vi ufortrødent med at skabe den bedste oplevelsefor alle, der interesserer sig for vores klub. Også på app’en, siger Morten Andreasen.

Der er ingen garanti for, at alle tekniske udfordringer er løst til den kommende hjemmekamp. Derfor må brugerne fortsat væbne sig med tålmodighed og bære over med fejlene i introduktionsfasen.

Indtil fejlene er rettet, vil det være muligt at se alt indhold på fcm.dk og FC Midtjyllands øvrige kanaler.