23.04.2020, 10:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Arbejdernes Landsbank bliver ny hovedsponsor i FC Midtjylland

Arbejdernes Landsbank og FC Midtjylland har indgået en historisk stor aftale, der gør Arbejdernes Landsbank til hovedsponsor for det ambitiøse førerhold i 3F Superligaen fra sommeren 2020 og fire sæsoner frem

Mens Danmark og hele verden befinder sig i en vanskelig situation, kan Arbejdernes Landsbank og FC Midtjylland offentliggøre en aftale om et hovedsponsorat, der er fyldt med optimisme og ambitioner. Aftalen træder i kraft i sommeren 2020 og løber i første omgang fire år frem. Det er en aftale, der er baseret på gensidige værdier og en klar ambition om at gøre en forskel og skabe oplevelser for de mange fans, følgere og virksomheder, der er en del af FC Midtjylland.

- Det er en meget, meget stor dag for FC Midtjylland. Ikke blot har vi indgået en historisk stor aftale med Arbejdernes Landsbank, vi har også fået en meget stærk samarbejdspartner på holdet. Arbejdernes Landsbank er funderet i stærke værdier, de repræsenterer en stærk kultur og er 11. år i træk blev kåret til danskernes foretrukne bank – det er en bank, der gør tingene ordentligt og beviser gang på gang, at man ikke behøver at være de største, for at være de bedste. Derfor giver denne aftale i den grad optimisme i en udfordrende tid og på den lidt længere bane også optimisme i forhold til at indfri vores store sportslige ambitioner, fortæller Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Hos Arbejdernes Landsbank er der ligeledes stor glæde over det forestående samarbejde. Branding- og kommunikationsdirektør Peter Froulund i Arbejdernes Landsbank følger op:

- Vi føler, at vi har rigtig meget til fælles med FC Midtjylland. Klubben har modet til at tænke og agere innovativt, og samtidig er det en familieklub, hvor man tænker i hele mennesker. Vi ser en klub med en klar strategi og viljen til at arbejde hårdt. Sådan skaber man succes. Det ved vi fra os selv, og derfor er det også nemt for os at se Arbejdernes Landsbank som en del af det stærke fællesskab i Midtjylland – både med den dedikerede fanbase og det stærke erhvervsliv.

- Når det er sagt, så glæder vi os bare til at komme i gang – vi vil bidrage til, at det bliver endnu sjovere at være en del af FC Midtjylland.

For yderligere information:
Jacob Jørgensen, FC Midtjylland, telefon 2560 0059
Peter Froulund, Arbejdernes Landsbank, telefon 3848 4750

Arbejdernes Landsbank er 11 år i træk kåret til danskernes foretrukne bank.

Kilde: Voxmeter 2020, danskernes foretrukne bank: Den mest omfattende undersøgelse af tilfredsheden med de danske banker.

Lige nu er der op til 40% rabat på alle spillertrøjer i Ulveshoppen.
Køb din FCM-trøje her