09.07.2017, 09:15 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Billetinfo vedrørende udekampen i Ungarn

Nu kan du købe billetter til udekampen i Europa League-kvalifikationen mod Ferencvárosi TC gennem FC Midtjylland

FC Midtjylland er klar til anden kvalifikationsrunde til gruppespillet i Europa League, og torsdag, den 13. juli, kl. 21.00 møder vi det stærke ungarske hold Ferencvárosi TC i den første kamp i Budapest.

FC Midtjylland står for salget af billetter til afsnittet for FC Midtjyllands fans, så hvis du ønsker billetter til kampen, har du følgende muligheder:

1. Køb online på fcm.dk/billet

Klik ind på fcm.dk/billet og køb billetter online. Bemærk at du skal vælge banneret for udekampen. Her skal alle, du køber billetter til, registreres med fuldt navn, mobilnummer, adresse, fødeby og fødselsdato efter krav fra modstanderholdet.

FC Midtjylland registrerer din bestilling og sender oplysningerne videre til Ferencváros, som står for udleverering af billetterne på stadion i Budapest. Billetterne kan afhentes i billetboden i E-sektionen (se oversigtskortet nedenfor) fra to timer før kick-off (fra kl. 19.00). Billetterne koster 75 kr. (online) uanset om det er til voksne eller børn.

Da FC Midtjylland viderebringer registreringen af dit køb, er det ikke nødvendigt at medbringe en bekræftelse på selve købet. Du vil i stedet efterfølgende få tilsendt en bekræftelse, som du kan tage med til Budapest og fremvise.

For at få udleveret dine billetter på stadion i Ungarn skal du fremvise kørekort eller pas og den bekræftelse, du modtager efter dit billetkøb.

OBS: Sidste frist for køb af billetter er onsdag, den 12. juli, kl. 14.00.

2. Køb på kontoret på MCH Arena

Kom ind i receptionen på MCH Arena, så hjælper vi dig med registreringen af oplysninger. Husk at medbringe følgende oplysninger på alle, der skal købe billetter til kampen: Fuldt navn, mobilnummer, adresse, fødeby og fødselsdato.

Billetterne kan afhentes i billetboden i E-sektionen (se oversigtskortet nedenfor) fra to timer før kick-off (fra kl. 19.00). Billetterne koster her 90 kr. uanset om det er til voksne eller børn.

For at få udleveret dine billetter på stadion i Ungarn skal du fremvise kørekort eller pas og den bekræftelse, du modtager efter dit billetkøb.

OBS: Sidste frist for køb af billetter er onsdag, den 12. juli, kl. 14.00.

3. Køb på stadion i Ungarn

Ferencváros råder alle til at købe billetter hjemmefra, men hvis du hellere vil købe billetter i Ungarn, vil der også være mulighed for det. De gør dog opmærksom på, at der kan være kø ved billetboden, da de kræver registrering af alle fans.

 

FCM vs. EFB – 28. jul.

Køb billet

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox