02.09.2017, 10:00 | Af: | Foto: Getty Images

Bliv en del af vores frivilligteam på kampdage

FC Midtjylland søger frivillige til forskellige funktioner på kampdage på MCH Arena

Har du lyst til at blive en del af fællesskabet og sprede en masse smil og gode oplevelser for hele regionen, så har du nu muligheden for at komme ind bag kulisserne på kampdagene på MCH Arena. Vi søger bl.a.:

Billetsælgere

Som billetsælger er du et af de første smil, vores tilskuere møder, når de kommer til MCH Arena. Du skal være med til at starte tilskuernes oplevelse med valg af tribune og sæde, fremvise udvalgte merchandiseartikler i billetboderne og generelt servicere tilskuerne med de spørgsmål, de må have.

Som billetsælger møder du som regel 1 timer og 45 minutter før kampstart og arbejder frem til starten af anden halvleg i grupper af minimum to frivillige. Der er dog mulighed for at se kampen på tv, inden du får fri til at se kampen fra tribunen.

Dataindsamlere

Indsamling af data fra spillere under kampene spiller en større og større rolle i fodbold. Vi har opgraderet på denne front de sidste år, og derfor søger vi en lille gruppe frivillige til at varetage denne kerneopgave.

Som en del af dette team møder du ca. 1 time og 30 minutter før kampstart for at tjekke op på udstyret og klargøre og igangsætte dataprocessen. Under kampene betjener og overværer du systemet og tilretter om nødvendigt. Efter kampen afsluttes dataindsamlingen, og dataen videresendes til brug for trænerteamet.

Som frivillig i FC Midtjylland får du forskelligt tøj, mad og drikke på kampdage, to årlige arrangementer (frivilligfest og udebanetur) og bliver en del af et godt socialt fællesskab.

Har du lyst?

Så send en ansøgning til Rene Nørmark på rno@fcm.dk, som løbende vil vurdere ansøgningerne.

FCM vs. HOB – 29. sep.

Køb billet

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox